Te rog să citești aceste Termeni și condiții ("Condiții") de înainte de a utiliza acest site.

Acest "Site" (alexnecula.ro) și Conținutul lui este proprietatea Alexandru Necula ("eu", "proprietarul"). Termenul "tu" se referă la orice utilizator, vizitator sau cititor ai acestui site.

Te rog să citești cu atenție Termeni și condiții de utilizare ("Condiții de Utilizare") cu atenție. Îmi rezerv dreptul să modific "Termeni și condiții de utilizare" de pe acest site oricând fără notificare prealabilă și prin utilizarea acestui Site și a Conținutului lui, ești de acord cu "Termeni și condiții de utilizare" așa cum sunt scrise chiar dacă nu le-ai citit. Dacă nu ești de acord cu aceste "Termeni și condiții de utilizare" te rog să nu mai vizitezi acest site.

1 . Proprietatea Conținutului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând, fără limitare toate textele și imaginile ("Conținut") sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) a Alexandru Necula sau al altora, cu excepția cazului în care nu este altfel specificat și este protejata de legile referitoare la proprietatea intelectuală.

Atunci când accesezi acest Site și Conținutul său, ești de acord că nu vei copia, multiplica sau fura Conținutul. Orice utilizare neautorizata a acestui conținut este o violare a "Termeni și condiții de utilizare" și mă voi asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând, dacă este cazul, la acționarea în instanță a celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.

Informațiile de pe acest Site pot fi copiate doar pentru uz personal. Nici o parte a Site-ului nu poate fi reprodusă, stocată sau transmisa prin orice formă sau mijloace, electronic, mecanic, fotocopiere, înregistrare, scanare sau alta modalitate fără acordul scris al Proprietarului Conținutului. Cererile de solicitare a permisiuni de utilizare a Conținutului în orice formă se transmit la adresa email [at] alexnecula.ro, înainte de utilizarea Conținutului.

Poți folosi link-uri către articole din acest Site care sunt disponibile public atâta timp cât specifici sursa prin indicarea unui link către acest Site. Datorita naturii dinamice a Internetului, unele link-uri din acest site e posibil să se fi modificat. Nu am nici o responsabilitate cu privire la acuratețea informațiilor distribuite.

2. Utilizarea site-ului

Prin accesarea acestui Site și a Conținutului său, declarați că aveți cel puțin 18 ani și ca sunteți de acord cu Condițiile de Utilizare prezentate.

Aveți permisiunea limitată de a accesa și citi acest Site și Conținutul sau în scop personal, dar nu vă este permis să folosiți acest Site și conținutul sau în scop comercial sau de afaceri. Nu aveți dreptul să utilizați acest Site sau Conținutul sau în nici un mod care ar putea aduce atingere drepturilor Proprietarului, decât dacă a-ți primit permisiunea specifica scrisa din partea Proprietarului.

Am toate drepturile legate de acest Site și Conținutul sau chiar dacă nu sunt prevăzute expres în aceste Condițiile de Utilizare.

3. Conținut generat de utilizatori

Orice conținut generat de utilizatori pe acest site (comentarii sau postări pe social media) va fi public pentru toți ceilalți utilizatori. Prin postarea sau trimiterea oricărui material către acest Site declarați că sunteți proprietarul acelui material și că aveți cel puțin 18 ani.

Prin trimiterea oricărui conținut sau material către mine și/sau acest Site, sunteți de acord să renunțați la orice drept asupra materialului pentru ca acesta să poată fi publicat pe Site.

Îmi rezerv dreptul să îndepărtez orice conținut pe care îl consider inadecvat, nelegal, ofensator sau controversat sau care reprezintă orice încălcare a proprietății intelectuale sau a acestor Condiții de Utilizare.

4. Link-uri către alte Site-uri

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri pe care nu le dețin sau nu am control asupra lor. Când părăsiți acest site sau sunteți redirecționați către un alt site sau aplicație nu mai sunteți sub incidenta prezentelor Condiții de Utilizare.

Nu am nici un control și nu îmi asum nici o responsabilitate pentru conținutul sau practicile altor site-uri, aplicații sau servicii. Nu voi fi responsabil nici direct nici indirect pentru orice pierdere cauzată sau presupusa a fi cauzată de utilizarea unui astfel de conținut, bun sau serviciu disponibil prin orice astfel de site, aplicație sau serviciu.

5. Responsabilitate limitată

Nu voi fi responsabil în nici un fel pentru modul în care folosești informațiile sau materialele furnizate de acest Site. Nu îmi asum responsabilitatea pentru nici o rănire, daună sau alte pierderi în legătură cu utilizarea sau accesarea acest Site. Dacă folosești acest Site și/sau Conținutul său, nu îmi asum nici o responsabilitate. Nu sunt responsabil în nici un fel pentru acțiunile întreprinse de tine legate de informațiile de pe acest Site.

6. Legea aplicabilă

Aceste Condiții de Utilizare a acestui Site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătura cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul.

7. Terminarea accesului

Îmi rezerv dreptul să refuz accesul la acest Site și a Conținutul, în totalitate sau parțial, oricărui vizitator, oricând și fără notificare prealabilă.

De asemenea îmi rezerv dreptul de a șterge orice comentariu nedorit de pe acest site și canalele de social media aferente.

8. Actualizări

Aceste termene și condiții pot suferi modificări oricând și vor fi postate pe aceasta pagina. Atunci când realizez modificări vei vedea data "Ultima actualizare" la începutul acestei pagini. Iți recomandăm să verifici din când în când aceasta pagina pentru a te informa cu privire la modificările apărute.

9. Întrebări și Informații de contact

Dacă aveți întrebări legate de aceste Termene și condiții contactați-mă la adresa de e-mail: email [at] alexnecula.ro