Alex... doctoru' de dinți

În școala generală am fost mai mulți ani olimpic la matematică și parcă și puțin pe la fizică, dar cumva, nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum, în liceu, s-a hotărât ca o să fiu doctor și uite asa am ajuns un doctor de dinți.

După ce am învățat de mi-a crăpat capu și am pierdut o mare parte din plăcerile tinereței, după ce nu am putut sa fac multi ani ce am vrut că mai aveam de învățat "încă puțin"... am ajuns sa am o meserie extrem de faină, în care după ce îmi șterg scuipatul sau stropii de sânge de pe față trebuie să zâmbesc și mă pregătesc pentru următoarea "tură", o meserie în care lucrez mult când ceilalți sunt liberi... dar de moarte, fisc și stomatolog nu o să scapi... ăsta fiind norocul meu.

Sunt fericit că am reușit până acum să conving 3 pacienți să se lase de fumat, iar pe mai mulți să scape de frica de dentist pe care o aveau din copilărie, dar pe mine oare cine mă o să mă scape?

În primii ani de după facultate printr-un cumul de factori complet întâmplători, am descoperi plăcerea de a realiza și administra siteuri care a venit peste "mania" calculatoarelor ca o mănușă... și asa am ajuns sa fac și pagini web pentru mine, familie, prieteni dar și pentru alții. Acest site, normal este făcut, modificat, actualizat... de mine.

Prima mea bicicletă am primit-o de la bunici când am intrat în clasa întâi, nu o să o uit niciodată, un Pegas pliabil galben, cu aripi roșii, am tras de el și am dat în el până când nimeni și nimic nu l-a mai putut menține funcțional.

Când ești mare și vrei din nou bicicletă, nimic nu te poate opri, asa ca în 3 zile am dovedit cuiva că se poate învață sa mergi pe bicicletă chiar dacă ai 30 de ani... și de atunci am mers... uneori și 170 kilometrii într-o zi, în 2016 aveam peste 17.000 km contorizați...

Acum ajuns la aproape 40 de ani, am înțeles ca în viață e bine să fac ce vreau, să fac ce simt, cum vreau și când vreau, dar mai ales împreună cu cine vreau eu, în rest părea altora nu e importantă, și să nu-mi pară rău pentru alegerile greșite făcute pe care nu le mai pot schimba și care mă vor urmări probabil toată viața, în bine sau în rău rămâne de aflat peste ani.
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017