Alex Necula | Doctoru' de dinți...

În școala generală am fost mai mulți ani olimpic la matematică și parcă și puțin pe la fizică, dar cumva, nici nu vreau să-mi aduc aminte cum, în liceu, s-a hotărât că o să fiu doctor și uite asa am ajuns un doctor... de dinți.

După ce am învățat de mi-a crăpat capu și am pierdut o mare parte din plăcerile tinereței, după ce nu am putut să fac multi ani ce am vrut că mai aveam de învățat "încă puțin"... am ajuns să am o meserie extrem de faină, în care după ce îmi șterg scuipatul sau stropii de sânge de pe față trebuie să zâmbesc și mă pregătesc pentru următoarea "tură", o meserie în care lucrez mult când ceilalți sunt liberi... dar de moarte, fisc și stomatolog nu o să scapi... ăsta fiind norocul meu.

Sunt fericit că am reușit până acum să conving 3 pacienți să se lase de fumat, iar pe mai mulți să scape de frica de dentist pe care o aveau din copilărie, dar pe mine oare cine mă o să mă scape de asta?

În primii ani de după facultate printr-un cumul de factori complet întâmplători, am descoperit plăcerea de a realiza și administra siteuri web care a venit ca o mănușă peste "mania" calculatoarelor... și asa am ajuns să fac și pagini web pentru mine, familie, prieteni dar și pentru alții. Acest site, normal este făcut, modificat, actualizat... de mine.

Prima mea bicicletă am primit-o de la bunici când am intrat în clasa întâi, nu o să o uit niciodată, un Pegas pliabil galben, cu aripi roșii, am tras de el și am dat în el până când nimeni și nimic nu l-a mai putut menține funcțional.

Când ești mare și vrei din nou bicicletă, nimic nu te poate opri, asa ca în 3 zile am dovedit cuiva că se poate învață să mergi pe bicicletă chiar dacă ai 30 de ani... și de atunci am mers... uneori și 170 kilometrii într-o zi, în 2016 aveam peste 17.000 km contorizați...

Acum ajuns la 40 de ani, am înțeles ca în viață e bine să fac ce vreau, să fac ce simt, cum vreau și când vreau, dar mai ales împreună cu cine vreau eu, în rest părea altora nu e importantă și nici nu mă interesează și să nu-mi pară rău pentru alegerile greșite făcute pe care nu le mai pot schimba și care mă vor urmări probabil toată viața, în bine sau în rău rămâne de aflat peste ani.

alex

Alex Necula | Doctoru' de dinți... deci puțin dus cu capu... așa că nu e de mirare ca mă dau cu bicicleta, îmi realizez singur siteurile, dezmembrez calculatoare, rup internetul, ma joc... trăiesc, nu doar muncesc


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Alex Necula

alex_necula_stomatolog

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019