Mergi la conţinutul principal
Tratamente de estetică și cosmetică dentară | zona Ion Mihalache Estetică și cosmetică dentară
Ce poți face pentru un zâmbet de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?
Coroană ceramică pe suport zirconiu | zona Ion Mihalache - Turda Coroană ceramică pe suport zirconiu
Coroanele de ceramică pe suport zirconiu oferă estetică și rezistență, îndeplinind cele mai înalte cerințe ale pacientului, deoarece poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă și fără suport metalic.

Care sunt avantajele unei coroane ceramice pe suport zirconiu?
Coroană metalo-ceramică, zirconiu sau integral ceramică? Coroană metalo-ceramică, zirconiu sau integral ceramică?
La ora actuală în stomatologie se folosesc 3 tipuri de  coroane: metalo-ceramică, ceramică pe suport de zirconiu și integral ceramice. Care sunt diferențele și în ce cazuri sunt indicate? 

Metalo-ceramică este cea mai des folosită în ultimii poate 20 de ani. Este rezistentă, poate rezolva multe situații prin punți de 3-4 elemente, are o estetică de nota 9 în zonele laterale și undeva în jur de 7-8 în zona frontală.
Care sunt avantajele coroanelor de ceramică pe suport de zirconiu? Care sunt avantajele coroanelor de ceramică pe suport de zirconiu?
Coroanele de ceramică pe suport zirconiu oferă estetică și rezistență, îndeplinind cele mai înalte cerințe estetice și de rezistență ale pacientului deoarece se poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă și fără suport metalic.

Care sunt avantajele unei coroane ceramice pe suport zirconiu?