Mergi la conţinutul principal
Ce model de router wireless este cel mai bun? Ce model de router wireless este cel mai bun?
Exista 2 tipuri de routere de internet: routere "simple" și routere wireless, ambele variante având variante pentru viteze de până în 100 Mbps sau peste de tipul Gigabite.

Cele mai utilizate routere pentru acasă la ora asta sunt routerele wireless, deci acestea sunt cele despre care o sa vorbesc, cele clasice/simple sunt pentru utilizare profesională, deci nu e cazul sa discutam aici.
De ce ai nevoie și cum se face o rețea wireless acasă? De ce ai nevoie și cum se face o rețea wireless acasă?
La ora actuală internetul este ceva de care ai nevoie aproape tot timpul, deci ideea de a avea o rețea proprie acasă la care să te poți conecta cu toate dispozitivele în același timp este o necesitate. Sunt mai multe variante de rețea, functie de ce ai nevoie.
7 reguli esențiale pentru securizarea rețelei wireless Wi-Fi 7 reguli esențiale pentru securizarea rețelei wireless Wi-Fi
Dacă rețeaua ta wireless de acasă / servici nu e securizată, se pot întâmpla lucruri mai puțin plăcute cu datele tale sau cineva poate folosi traficul tău de date în scop propriu. Sunt câțiva pași simpli și aproape obligatorii pentru setarea unui minim de securitate pe o rețea wi-fi:
Cum se setează pas cu pas un router wireless rapid și ușor? Cum se setează pas cu pas un router wireless rapid și ușor?
Setarea unui router wireless pentru a funcționa internetul și conexiunea wireless în rețeaua UPC, RDS sau Telekom nu este ceva dificil de realizat, trebuie doar să urmezi niște pași și niște reguli de bază, pentru setări de finețe e alta discuție... dar nu sunt necesare.