Mergi la conţinutul principal
Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese) Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese)
Care sunt medicamentele de urgență (antibiotice, calmante, antiinflamatorii) care calmează durerea de dinți și dezumflă abcesele de pe gingie sau de la dinți? Durerile de dinți și umflăturile de măsele apar în cele mai neplăcute și nedorite momente...
Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți
Care sunt cele mai bune și puternice pastile cu efect calmant (analgezice) pentru durerile de dinți? Medicamentele cu efecte antiinflamatorii pentru durerile de măsele sunt de la unele slabe la unele puternice (efectul diferă de la un caz la altul, fiecare reacționează bine sau nu la anumite substanțe).

Medicamentele antiinflamatorii cu efect scăzut sunt cele din zona:
Cele mai bune și puternice antibiotice pentru infecțiile dentare Cele mai bune și puternice antibiotice pentru infecțiile dentare
Care sunt cele mai bune, puternice, rapide și eficiente antibiotice care acționează în cazul infecțiilor sau umflăturilor (abceselor dentare) apărute pe gingii sau la baza dinților? Care sunt antibioticele cu care poți să scapi de abcesele de la măsele? Câte zile trebuie luate antibioticele pentru a avea efect și a nu apare rezistență ulterioară?
Extracție dentară simplă sau chirurgicală | zona Ion Mihalache - Turda Extracție dentară
Extracția dentară urmărește îndepărtarecompletă a unui dinte afectat puternic care produce procese patologice locale sau loco-regionale care nu mai pot fi rezolvate prin alte tratamente stomatologice conservative. O extracție dentară poate fi simplă (de dorit) sau chirurgicală, atunci când este nevoie de intervenții la nivelul gingiei sau osului.

Extracția dentară este indicată atunci când:
Extracție molar de minte | zona Ion Mihalache - Turda Extracție molar de minte
Operațiile de chirurgie orală pentru extracția molarului de minte, parțial erupt sau inclus complet în os sunt intervenții care se realizează des în ultima perioadă, cauza fiind erupția defectuoasă la generațiile mai tinere și poziționările anormale.
Endodonție - tratament complet de canal | zona Ion Mihalache Endodonție
Tratamentele endodontice acoperă succesiunea de tratamentele mecanice și medicamentoase urmate la final de obturarea canalelor de la nivelul rădăcinilor dinților.

Tratamentul de canal (popular cunoscută ca scosul nervului) se face dacă:
Cauzele și tratamentul abcesului dentar (umflătură dinți) Cauzele și tratamentul abcesului dentar (umflătură dinți)
Care sunt semnele și tratamentul abceselor (umflături pline de puroi) dentare gingivale și periodontale (osoase)? De la ce se umflă gingiile de lângă dinți și ce e de făcut? Care sunt cauzele apariției umflăturilor pline de puroi?
Care sunt cauzele durerilor de dinti? De ce dor dinții? Care sunt cauzele durerilor de dinti? De ce dor dinții?
Durerile de dinți apar de cele mai multe ori exact în momentele cele mai nedorite... petreceri, concedii, în perioada sărbătorilor. Care sunt durerile de dinți, ce le cauzează și cât de urgent este?

Durere intensă de scurtă durată la mai mulți dinți, apărută în general la rece intens; nimic grav, e normal, poate ar fi bine să nu insiști, măcar o perioadă.