Mergi la conţinutul principal
Implantologie orală - implanturi dentare Straumann Titanium & Roxolid Implantologie orală
Implantologia orală este una dintre metodele de tratament utilizate de stomatologia modernă, solicitate și utilizate pe scară largă. Implanturile dentare sunt o alternativă modernă la protezarea (completarea spațiilor edentate) dentară clasică prin coroane, punți sau proteze acrilice și care oferă estetică, funcționalitate și stabilitate mult superioară și în același timp nu afectează în nici un fel dinții vecini rămași.
Extracție dentară simplă sau chirurgicală | zona Ion Mihalache - Turda Extracție dentară
Extracția dentară urmărește îndepărtare unui dinte afectat care produce procese patologice locale sau loco-regionale care nu pot fi rezolvate prin alte tratamente stomatologice. O extracție dentară poate fi simplă sau chirurgicală, atunci când este nevoie de intervenții la nivelul gingiei sau osului.

Extracția dentară este indicată atunci când:
Extracție molar de minte | zona Ion Mihalache - Turda Extracție molar de minte
Operațiile de chirurgie orală pentru extracția molarului de minte, parțial erupt sau inclus complet în os sunt intervenții destul de frecvente. Molarii de minte sunt mai ușor de extras, în general, atunci când pacientul este mai tânăr, deoarece rădăcinile lor nu sunt complet formate, osul este mai moale și exista mai puține riscuri pentru structurile vecine.
Fațete integral ceramice Ivoclar IPS e.max | zona Ion Mihalache - Turda Fațete integral ceramice
Fațetele ceramice sunt învelișuri subțiri realizate pe ceramică presată, care se aplică doar pe fața vizibilă a dinților, în special la dinții frontali superiori, refăcându-le fizionomia mult visată.
Implant Straumann Titanium BLT și Roxolid SLActive Implant Straumann
Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.
Detartraj cu ultrasunete (îndepărtare tartru) și periaj profesional Detartraj cu ultrasunete
Detartrajul cu ultrasunete și periajul dentar profesional sunt cele mai simple și eficiente proceduri stomatologice de profilaxie și curățare a dinților de tartru (piatră), colorații sau pete de la fumat, cafea și alte alimente.
Chirurgie orală, extracție molar de minte | zona Ion Mihalache - Turda Chirurgie orală
Ce înseamnă "chirurgie" orală stomatologică? Să încercăm să spunem altfel: extracții dentare, extracții de resturi radiculare, extracții de dinți fracturați, extracții de molari de minte în diferite stadii ale erupției, rezecții apicale, operații parodontale cu adiție de substanțe regenerative, chiuretaje subgingivale.
Tratamente de estetică și cosmetică dentară | zona Ion Mihalache Estetică și cosmetică dentară
Ce poți face pentru un zâmbet de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?
Endodonție - tratament complet de canal | zona Ion Mihalache Endodonție
Tratamentele endodontice acoperă succesiunea de tratamentele mecanice și medicamentoase urmate la final de obturarea canalelor de la nivelul rădăcinilor dinților.

Tratamentul de canal (popular cunoscută ca scosul nervului) se face dacă: