Trasee de bicicletă în zona Vidraru - Transfăgărășan

Transfăgărășan sau DN7C, este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din Romania, care traversează Munții Făgăraș.

Tura lac Vidraru, pornind de la Barajul Vidraru eu recomand să se urce pe drumul asfaltat pana la kilometru 21-22 de unde se face stânga pe drumul forestier spre Cumpăna cu întoarcere prin tunel.
trasee_bicicleta

Trasee de bicicletă în zona Azuga

Din Azuga poți face plimbări cu bicicleta în familie ușurele, ture mai serioase, sau coborâri adevărate, în functie de ce vrei și ce iți place. Pentru variatele de downhill "extrem", cea mai cunoscută variantă este urcarea cu telegondola pana pe platou și de acolo la vale înapoi în Azuga pe cel putin 2 trasee cu grade diferite de dificultate.

Trasee de bicicletă în zona Sinaia

Din Sinaia poți să te plimbi cu bicicleta pe câteva variante foarte frumoase dar care necesită o condiție fizică bună. Sinaia - Cota 1400, cu variata de întoarcere pe la Stâna Regală. Drumul este foarte cunoscut, nu mai trebuie date detalii; dacă pleci din oraș, prima parte pana la unitatea de jandarmi, este destul de abrupta și ușor mai dificilă

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017