Medic stomatolog Alexandru Necula

Născut în 1979 în București, licențiat al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București 2005. Membru al Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

Tratamente stomatologice efectuate: profilaxie, estetică dentară, odontoterapie restauratorie, protetică fixă, mobilă pe sisteme speciale, chirurgie orală și parodontală, implantologie orală și stomatologie pediatrică (copii).

Echipamente folosite
- unit stomatologic Kavo Primus dotat cu piese Kavo și Sirona;
- echipament pentru implantologie și chirurgie (fiziodispenser) NSK Japonia;
- echipament pentru tratament endodontic Maillefer XSmart Plus și Maillefer Propex Pixi;
- echipament pentru detartraj cu ultrasunete Kavo Piezolux;
- echipament profilaxie airflow Kavo PROPHYflex 4.

Sterilizarea se realizează cu autoclav clasa B Melag iar în caz de avarie la rețeaua de alimentarea cu curent cabinetele pot funcționa pe generator propriu.

Materiale folosite
Produsele folosite pentru obturații și cimentări sunt ale companiei GC - Japonia:
- compozit foto-polimerizabil GC G-aenial, cu o estetică finală deosebită;
- ciment ionomer de sticlă hibrid GC EQUIA sau GC EQUIA Forte, pentru obturații cu o rezistentă excelentă în timp, sisteme predozate cu amestecare automată;
- ciment ionomer de sticlă GC Fuji I, Fuji Plus sau G-CEM LinkAce, pentru cimentarea lucrărilor protetice, sisteme predozate cu amestecare automată.
 
Implanturile folosite sunt 100% produse ale companiei Straumann Group - Elveția, unul din cei mai mari producători mondiali de implanturi dentare, cu o istorie impresionantă de peste 60 de ani.
Parteneri

Parteneri (furnizorii de materiale, echipamente și servicii), care îmi sunt alături de multi ani și fără de care nu aș fi ajuns poate până aici, și cărora le mulțumesc pentru colaborare:

1. DreamDent - laborator de tehnică dentară, împreună de la primele coroane...
2. Dentex Trading - 90% din materialele și consumabilele de cabinet.
3. Dentstore - 10% din materialele și consumabilele de cabinet
4. Implant Division - 100% implanturile dentare și accesoriile aferente.
5. Alger Business - echipamente și service aparatură.
6. FM Medident - radiologie și imagistică dentară.
7. Dezimed - dezinfectantele pentru suprafețe, echipamente și tegumente.
8. Stericycle - managementul deșeurilor periculoase.
În acești ani am avut colegi și prieteni de la care am avut întotdeauna ceva de învățat și cărora le mulțumesc și le rămân recunoscător: Andreea Anțilă, Diana și Cristian Știrbu, Marius Gociu, Dan Pătroi.

Alex ar trebui sa scrie o carte, "How to break your patient fear of the dentist: for dummies!" :). Iar eu as putea regiza un film, "How I stopped worrying and learned to love the dental drill". In alta ordine de idei, preturi bune si servicii de calitate. Recomand!

Alin C

Alex a reusit sa ma scape de fobia ce o aveam pentru stomatologi. Fobie ce m-a adus in situatia de a avea nevoie de 4 implanturi, 2 pivoti si 6 coronite. El a fost unul dintre cei doi ce au participat la implanturi. Are rabdare, stie sa explice tot ce se face si cere feedback... Si tine cont de el. Îl recomand cu toata increderea pe care a castigat-o!

Alexandru Dochia

De la extracție și până la implant, toate procedurile pe care le-am făcut au decurs fără probleme și la prețuri competitive. Recomand pe doctor Alex Necula oricând sunt întrebat.

Alexandru Pîntea
stomatolog_alexandru_necula
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019