Mergi la conţinutul principal
Cum să devii un adevărat maniac în curățarea și îngrijirea dinților? Cum să devii un adevărat maniac în curățarea și îngrijirea dinților?
Cum poți deveni un adevărat maniac în igiena dentara? Ce și cum să faci pentru a avea cei mai curați și frumoși dinți?

Dacă încă mai ai dinți în gură înseamnă că ști să te speli, sau ești norocos... dar dacă totuși vrei să mai ai dinți până când o să ajungi bătrân și ramolit? mai există și alte soluții recomandate:
Ce este dușul bucal, cum se folosește și la ce este util irigatorul oral? Ce este dușul bucal, cum se folosește și la ce este util irigatorul oral?
Ce este dușul bucal, cum se folosește și la ce este util? Ce poate face dușul bucal pentru igiena dinților tăi? Deși sună ciudat, spus de un stomatolog, dușul bucal este un aparat util pentru orice persoană care dorește să evite vizitele repetate la stomatolog.
Ce este și cum se folosește corect ața dentară (dental floss)? Ce este și cum se folosește corect ața dentară (dental floss)?
Cum se folosește corect ața dentară (dental floss)? Care este tehnică corect pentru a îndepărta placa dentara dintre dinți? În primul rând ai grijă că o să ajungi cu degetele în gură, asta înseamnă că trebuie să te speli pe mâini înainte... doar nu credeai că o sa-ți zic să ia grija să nu le muști?
Ce produce respirația urât mirositoare? De la ce miroase gura? Ce produce respirația urât mirositoare? De la ce miroase gura?
Respirația urât mirositoare (halena bucală / halitoza) apare aproape la toată lumea; poate fi permanentă (cronică) sau doar în anumite momente, după anumite alimente.

Halena cronică, permanentă are în general cauze grave bucale, care ar trebui remediate urgent:
Ce alimente, băuturi sau obiceiuri produc respirație urât mirositoare? Ce alimente, băuturi sau obiceiuri produc respirație urât mirositoare?
Respirația urât mirositoare (halitoza) este una dinte cele mai neplăcute afecțiuni, pentru că nu afectează doar igiena locală dar afectează și relațiile personale. Există cauze locale care pot produce miros neplăcut dar și alimente care consumate, au ca efect apariția respirației urat mirositoare.
Care sunt avantajele periuței de dinți electrice față de cea manuală? Care sunt avantajele periuței de dinți electrice față de cea manuală?
Care sunt avantajele periuței de dinți electrice față de periuța manuală? De ce este este mai bună?
Care este și cum alegem cea mai bună pastă de dinți? Care este și cum alegem cea mai bună pastă de dinți?
Când tubul de la pastă de dinți e complet stors, apare întrebarea ce să-mi iau acu? Să fie aceeași ca cea care s-a terminat sau să fie una nouă? Ce să conțină? Dacă nu există o recomandare clară a stomatologului, alegerea iți aparține.
Cu ce, cât și cum să te speli corect pe dinți? Cu ce, cât și cum să te speli corect pe dinți?
Cum și cât trebuie să te speli corect pe dinți? Ce pastă de dinți și periuță să folosești, care sunt mișcările corecte?