Mergi la conţinutul principal
Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp? Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp?
Spre finalul anului 2020 Facebook a început comasarea în aceeași platformă pentru serviciile de mesagerie oferite prin WhatsApp, Facebook Messenger și Instagram, astfel utilizatorii aplicațiilor putând trimite mesaje între cele trei servicii... la prima vedere un lucru bun, teoretic. 
Cum poți trimite mesaje WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe un calculator? Cum poți trimite mesaje WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe un calculator?
Cum poți trimite mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger sau Android Messages (SMS) de pe un calculator? Este foarte simplu, nu ai nevoie decât de un desktop sau laptop cu Windows sau Linux, un browser (ideal Chrome) și de o conexiune de internet activă pe telefon.

Mesaje pe WhatsApp de pe un calculator
Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator
În ultimii ani aplicațiile de tip messenger au evoluat mult, este cazul și celor de la Google. Android Messages aplicația de SMS pentru Android a evoluat de la o simplă aplicație de mesaje SMS la cu totul altceva, acum poți trimite SMS direct de pe calculator.

Ce poți face cu ultima versiune a aplicației Messages?