Mergi la conţinutul principal
 • Implantologie orală

  Implantologia orală este una dintre metodele de tratament utilizate de stomatologia modernă, solicitate și utilizate pe scară largă. Implanturile dentare sunt o alternativă modernă la protezarea (completarea spațiilor edentate) dentară clasică prin coroane, punți sau proteze acrilice și care oferă estetică, funcționalitate și stabilitate mult superioară și în același timp nu afectează în nici un fel dinții vecini rămași.

 • Implant Straumann

  Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.

 • Implanturi All on 4/6

  Tehnica protezării fixe pe implanturi dentare “All on 4” și “All on 6” a fost inventată în anii '80 și se bazează pe principii acceptate încă din anii ’60. După anul 2000 s-au adus multe îmbunătățiri acestui protocol, majoritatea producătorilor dezvoltând sistemele proprii bazate pe acest principiu.

 • Sinus lift

  Operația de sinus lift este o manoperă chirurgicală stomatologică de mică amploare complementară care presupune adiția de os la nivelul peretelui inferior al sinusului maxilar pentru a permite inserția unor implanturi dentare în cazul în care înălțimea osului natural nu este suficientă în zona premolar/molar superior.

 • Ce este operația de sinus lift și când trebuie făcută?

  Operația de sinus lift este o manoperă chirurgicală stomatologică care presupune adiția de masă osoasă la nivelul peretelui inferior al sinusului maxilar pentru a permite inserția unor implanturi dentare.

  Sinusul maxilar este o formațiune naturală existentă la toată lumea situată în obraz, între ochi, nas și dinții superiori, care comunică natural cu nasul. Este tapetată de o mucoasă iar rolul lui este de a produce secrețiile nazale (mucii).