Mergi la conţinutul principal
Implantologie orală - implanturi dentare Straumann Titanium & Roxolid Implantologie orală
Implantologia orală este o metodă de tratament din ce în ce mai utilizată în stomatologia actuală. Implanturile dentare sunt solicitate și utilizate pe scară largă ca alternativă modernă la protezarea (completarea spațiilor edentate) dentară clasică prin punți sau proteze acrilice.
Implant Straumann Titanium BLT și Roxolid SLActive Implant Straumann
Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.
Implanturi dentare Straumann și Neodent - All on 4 sau All on 6 Implanturi All on 4/6
Tehnica protezării fixe pe mai multe implanturi dentare “All on 4” sau “All on 6” a fost inventată în anii '80 și se bazează pe principii apărute și acceptate încă din anii ’60. După anii 2000 s-au adus multe îmbunătățiri acestui protocol, la ora actuală majoritatea producătorilor dezvoltând sistemele proprii bazate pe acest principiu și care au diferite denumiri.
Operație de sinus lift extern și implant dentar Straumann Sinus lift
Operația de sinus lift este o manoperă chirurgicală stomatologică de mică amploare complementară care presupune adiția de os la nivelul peretelui inferior al sinusului maxilar pentru a permite inserția unor implanturi dentare în cazul în care înălțimea osului natural nu este suficientă în zona premolar/molar superior.
Ce este operația de sinus lift și când trebuie făcută? Ce este operația de sinus lift și când trebuie făcută?
Operația de sinus lift este o manoperă chirurgicală stomatologică care presupune adiția de masă osoasă la nivelul peretelui inferior al sinusului maxilar pentru a permite inserția unor implanturi dentare.