Mergi la conţinutul principal
Vizită la Muzeul Satului Astra din Sibiu Vizită la Muzeul Satului Astra din Sibiu
Să ajungem până la Muzeul Satului Sibiu din București ne-a luat 4 ore, deci nu e prea departe, dacă ma gândesc că până la cel din București facem o oră... Dar oare a meritat? Noi am fost la început de martie și se pare că nu a fost cea mai bună alegere.
În vizită la Castelul de Lut Valea Zânelor În vizită la Castelul de Lut Valea Zânelor
Castelul de Lut Valea Zânelor din Porumbacu de Sus, este o locație despre care am tot auzit, din care am tot văzut poze, toată lumea vorbește despre el... deci am decis că trebuie neapărat să mergem și noi...
În vizită la Cetatea țărănească Calnic și Cetatea Slimnic În vizită la Cetatea țărănească Calnic și Cetatea Slimnic
Cetatea țărănească Calnic și Cetatea Slimnic sunt două repere istorice despre care nu auzisem absolut nimic, cum sigur mai sunt multe altele despre care nu am auzit nimic până acum.

Cetatea țărănească Calnic am descoperit că este inclusă în patrimoniul UNESCO, asta înseamnă că are ceva deosebit... și da are ceva deosebit. 
Plimbare la Râpa Roșie - Sebeș Plimbare la Râpa Roșie - Sebeș
Am văzut niște poze interesante de la Râpa Roșie, Sebeș, Județul Sibiu... așa că am hotărât să vedem cu ochii noștri și pe asta... Cum din București nu sunt decât aproximativ 350 kilometri am plecat... Pitești, Vâlcea, Valea Oltului, Sibiu, Sebeș... și de aici balamuc...