Sistemul de implanturi dentare Straumann

Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implantului dentar la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse restructurării dentare și pe rezultatele clinice.

Mai bine de acum jumătate de secol (anul 1954) se puneau bazele fabricii Straumann în inima micului sat elvețian Waldenburg. De atunci și până în prezent a urmat o cercetare continua și o dezvoltare permanentă astfel încât în anii 1980 Straumann devine lider mondial cu implanturile de osteosinteză.

Anii de cercetare au adus experiența cea mai vastă astfel că în zilele noastre avem o gama foarte de variată de implanturi dedicate fiecărui caz clinic în parte. Chirurgul poate alege astfel soluția optimă necesară.

Ce tipuri de implanturi pune la dispoziție Straumann și care sunt caracteristicile acestora?

Implantul Soft Tissue Level: un implant de nivelul gingiei, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicală într-o singură etapa permite o traumă minimă, o recuperare mult mai rapida, și timp redus pana la realizarea lucrării protetice finale.

Implantul Bone Level: pentru un aspect cât mai estetic și mai natural. Oferă o mare flexibilitate în tratament și soluții optime pentru zonele estetice.

Implantul Roxolid: ultima generație realizat dintr un aliaj de titan-zirconiu este mai rezistent decât titanul pur, cu o excelenta capacitate de osteointegrare. Aceasta combinație de proprietăți este unica pe piață.

Toate implanturile Straumann prezintă o suprafață tratata de tip SLA care reduce foarte mult perioada de vindecare postoperatorie de la 3-6 luni la 1 luna și jumătate pana când se poate realizata coroana definitivă. La ora actuala este cea mai rapidă perioadă de integrare a unui implant.

Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,8 din 5)
Total votes:56 (24 reviews)
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Bdul. Mareșal Averescu 40

  • Luni-Vineri: 09.30 - 20.00
  • Sâmbăta: 09.30-14.00

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017