Sistemul de implanturi dentare Straumann Standard & Roxolid

Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implantului dentar la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse restructurării dentare și pe rezultatele clinice.

Mai bine de acum jumătate de secol (anul 1954) se puneau bazele fabricii Straumann în inima micului sat elvețian Waldenburg. De atunci și până în prezent a urmat o cercetare continua și o dezvoltare permanentă astfel încât în anii 1980 Straumann devine lider mondial cu implanturile de osteosinteză.

Anii de cercetare au adus experiența cea mai vastă astfel că în zilele noastre avem o gama foarte de variată de implanturi dedicate fiecărui caz clinic în parte. Chirurgul poate alege astfel soluția optimă necesară.

Ce tipuri de implanturi pune la dispoziție Straumann și care sunt caracteristicile acestora?

Implantul Straumann Standard Bone Level: pentru un aspect cât mai estetic și mai natural. Oferă o mare flexibilitate în tratament și soluții protetice optime pentru zonele estetice.

Toate implanturile Straumann prezintă o suprafață tratată de tip SLA care reduce foarte mult perioada de vindecare postoperatorie de la 4-6 luni la 2-3 luni până când se poate realizata coroana definitivă. 

Implantul Straumann Roxolid: ultima generație realizat dintr un aliaj de titan-zirconiu este mai rezistent decât titanul pur, cu o excelenta capacitate de osteointegrare. Aceasta combinație de proprietăți este unică pe piață, oferind o perioadă vindecare foarte rapidă de 3-4 săptămâni pentru sistemul Roxolid SLActive. La ora actuală este cea mai rapidă perioadă de integrare a unui implant.

Implantul Straumann Soft Tissue Level: un implant de nivelul gingiei, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicală într-o singură etapa permite o traumă minimă, o recuperare mult mai rapidă, și timp redus până la realizarea lucrării protetice finale

Alex a reusit sa ma scape de fobia ce o aveam pentru stomatologi. Fobie ce m-a adus in situatia de a avea nevoie de 4 implanturi, 2 pivoti si 6 coronite. El a fost unul dintre cei doi ce au participat la implanturi. Are rabdare, stie sa explice tot ce se face si cere feedback... Si tine cont de el. Îl recomand cu toata increderea pe care a castigat-o!

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019