Cum se folosește Corega, Protefix sau Fixodent?

Cum se folosește gelul pentru lipirea protezelor și pastilele efervescente de curățare Corega, Protefix sau Fixodent?

Cremele adezive Corega, Protefix sau Fixodent nu au arome artificiale sau coloranți, au o formulă care oferă fixare pe durata unei întregi zile și au un gust neutru, care nu interferează cu gustul alimentelor.

Cum aplicați crema adezivă?

1. Curățați și uscați (ștergeți cu un șervețel) proteza dentară.
2. Aplicați o cantitate mică de cremă sub formă de benzi înguste sau mici puncte, nu foarte aproape de marginile protezei dentare.
3. Clătiți gura înainte de a introduce proteza.
4. Apăsați ferm și muscați pentru câteva secunde pentru a fixa proteza.

Nu aplicați de mai des de 1 dată pe zi, iar dacă e nevoie să aplicați cremă adezivă mai des decât o dată pe zi, este posibil să fie necesară ajustarea protezei de către medicul stomatolog.

Scoaterea protezei se face prin mișcări de balans. Ștergeți resturile de cremă adezivă de pe proteza dentară după care spălați cu o perie cu peri moi și apă caldă (NU cu pastă de dinți). Utilizați tablete efervescente Corega sau Protefix pentru curățarea protezei dentare regulat, care au efect antibacterian, ajutând la prevenirea depunerii de tartru și a iritațiilor determinate de placa bacteriană.

1. Introduceți o tabletă într-o cantitate suficientă de apă caldă (nu fierbinte) într-un vas, astfel încât proteza dentară să poată fi scufundată complet.
2. Lăsați în apă timp de minim 3 minute.
3. Periați proteza cu soluția rezultată, utilizând o perie cu peri moi.
4. Clătiți abundent sub jet de apă.
5. Aruncați restul de soluție imediat după utilizare.
 
Toate cele 3 produse fac același lucru și in general îl fac bine, dar cu toate astea cei mai mulți pacienți am văzut că se declară foarte mulțumiți de Corega. Până la urmă e o alegere subiectivă sau funcție de situație.
Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,8 din 5)
Total votes:56 (24 reviews)
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Bdul. Mareșal Averescu 40

  • Luni-Vineri: 09.30 - 20.00
  • Sâmbăta: 09.30-14.00

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017