Care sunt beneficiile și avantajele implantului dentar?

Lipsa unuia sau a mai multor dinti are în general mai multe variante posibile de tratament. Care sunt avantajele implantelor dentare?

1. Similar dintelui natural - implantul dentar arată, se simte și funcționează ca un dinte natural.

2. Estetică net superioară, oferă aspectul unui dinte natural la nivelul gingiei

3. Vârstă pacientului nu este o problemă, 20, 30, 40, 50 sau chiar mai mult … Indiferent de vârsta poți fi un candidat de succes pentru implantul dentar.

4. Implantul dentar este singurul tratamentul care poate înlocui un dinte lipsă cu o rată de succes de peste 90%, la zece ani de la tratament, cu o îngrijire corectă, respectarea indicațiilor medicului și a ședințelor periodice de profilaxie.

5. Pentru că implantul dentar este fix, și acționează ca o rădăcină, la fel ca un dintele natural, oferă un confort complet diferit față de restricțiile purtării unei proteze dentare mobile.

6. Implantul dentar nu poate fi atacat de carii, dar cu toate acestea trebuie acordată o importanță ridicată igienei gingiilor și dinților vecini.

7. Față de tratamentul clasic prin punte dentară, care presupune sprijinirea lucrării de dinții vecini, realizarea implantului dentar nu îi afectează.

8. Poți mușca fără restricții și cu încredere, sunt la fel de rezistente ca un dinte natural.

9. Curățarea coroanei de pe implantul dentar este la fel de simplă, la fel ca cea a dinților naturali. Folosește de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara periuța de dinți, ața dentară și apă de gură.

10. Doar implanturile dentare previn pierderea osului și atrofierea crestei edentate.

Fiind estetic, funcțional și durabil ai curajul să zâmbești cu toată încrederea, în orice context social sau profesional.

avantaje_implant

Si prietenii tăi merită să afle asta...

punte_implant
Punte sau implant?
implant
Care este cel mai bun implant?
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Mareșal Averescu 40 - Sector 1

Alte informații

Dr. Alexandru Necula

Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:98 (46 reviews)
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018