Care sunt avantajele implantului dentar Straumann Roxolid SLActive?

Implantul dentar Straumann Roxolid este un implant dezvoltat de compania elvețiană pentru a oferi o vindecare mai rapidă și mai puțin dureroasă. Cu acest sistem de implanturi perioada de vindecare a scăzut la 6-8 săptămâni, pentru cele cu suprafață SLA standard.

Implanturile Straumann Roxolid folosesc un aliaj inovator de titan și zirconiu, proiectat special pentru implantologie. Este un aliaj mai rezistent decât titanul pur, are proprietăți de osteointegrare excelente (timp de vindecare) și este unicul aliaj de pe piață ce oferă atât rezistență mecanică ridicată cât și osteointegrare rapidă.

Datorită proprietăților avute, aceste implanturi au și dimensiuni mai mici care permite folosirea lor în zone cu dinți mici, cum este zona frontală inferioară, sau în zone in care lățimea osului este redusă, fără să mai fie nevoie de operații de adiție de os, pentru obținerea stabilității primare.

Straumann a continuat dezvoltarea sistemelor de implanturi și a introdus sistemul de suprafețe SLActive, care face ca timpul de vindecare să fie și mai redus... un implant Straumann Roxolid SLActive poate fi încărcat protetic la 3-4 săptămâni de la inserare, care este cea mai redusă perioadă de vindecare a unui implant la ora actuală. În acest mod, tratamentul unui dinte lipsă se poate finaliza definitiv în 5-6 săptămâni.

Combinând toate proprietățile avute de sistemul de implanturi Roxolid dar și a suprafețelor SLActive, la ora actuală Straumann oferă o linie de implanturi dentare care oferă o soluție de tratament viabilă și predictibilă pentru situații care până acum nu putea beneficia de aceste tratamente fără alte intervenții suplimentare:
- evitarea adițiilor de os în zone în care oferta de os are grosime limitată prin folosirea unor implanturi foarte subțiri;
- evitarea operațiilor de sinus lift prin inserarea unor implanturi foarte scurte;

Prin sistemul de implanturi Straumann Roxolid SLActive aproape orice situație poate fi tratată prin implanturi dentare (inclusiv pacienți diabetici), iar față de alte sisteme mult mai rapid.

Dr. Necula are rabdare si insipra incredere. Am ajuns la cabinetul dumnealui dupa o experienta negativa ce m-a tinut departe de dentist cativa ani, iar el m-a ajutat sa trec peste aceasta frica de dentist si mi-a reparat probleme serioase. A facut intreaga experienta usoara si fara durere. De fiecare data domnul doctor mi-a explicat posibile solutii, avantaje si dezavantaje, precum si detalii privind procedura, insa nu mi-a fortat niciodata decizia. Recomand cabinetul dr. Necula oricui are nevoie de dentist (sie copil sau adult)!

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019