Sfaturi și recomandări stomatologice | Stomatologie modernă de la A la Z

Sfaturi și recomandări stomatologice | Stomatologie modernă de la A la Z - Articole cu recomandări, sfaturi și noutăți pentru a păstra dinții curații, frumoși și sănătoși cât mai mult timp, toate bazându-se pe experiența mea de stomatolog de peste 12 ani.

13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
sfaturi_stomatologie

Sfaturi și recomandări pentru implanturile dentare

Este implantul dentar soluția cea mai bună de tratament la ora actuală? Ce este, care sunt etapele operație, doare, este respins de organism, este greu de întreținut un implant dentar? Care este cel mai bun implant? și multe alte întrebări legate de implanturile dentare... Există o mulțime de mituri despre implanturile dentare, mare parte fiind false iar unele depășite de evoluția tehnicilor și materialelor folosite.

sfaturi_stomatologie

Sfaturi și recomandări pentru dinți sănătoși, curați și frumoși

Ce poți să faci pentru a avea dinții cât mai sănătoși, curați și frumoși? Ce poți face singur pentru dinții tăi și ce poate face dentistul pentru ei? Care sunt variantele reale sau false despre cum poți să-ți albești dinții? Care sunt variantele periculoase pentru dinți?

sfaturi_stomatologie

Sfaturi și recomandări stomatologice pentru dinții copiilor

Majoritatea copiilor au probleme dentare, atât la dinții de lapte dar din păcate uneori și la dinții definitivi. Care sunt cauzele problemelor și ce se poate face pentru evitarea lor? sunt întrebări pe care mulți părinți le au și pentru care caută răspuns fie căutând pe internet, fie când vin la dentist.

sfaturi_stomatologie

Sfaturi și recomandări stomatologice generale

Știai că bruxismul afectează aproximativ 25% din populație și este o tulburare caracterizată prin scrâșnitul dinților mai ales noaptea? Dar că are ca efect în timp tocirea dinților cu apariția de leziuni dentare permanente, sensibilitate accentuată și a cariilor de lângă gingii?

sfaturi_stomatologie

Ce este periculos pentru dinți și gingii?

Ce obiceiuri, băuturi, alimente, mâncăruri nu sunt bune pentru dinți și gingii? Ce e bine să nu faci niciodată cu dinții? Ce irită și inflamează gingiile, colorează dinții? De la ce miroase gura?... 


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019