Sfaturi și recomandări despre implanturile dentare

Este implantul dentar soluția cea mai bună de tratament la ora actuală? Ce este, care sunt etapele operație, doare, este respins de organism, este greu de întreținut un implant dentar? Care este cel mai bun implant? și multe alte întrebări legate de implanturile dentare...

sfaturi_stomatologie

cel_mai_bun_implant

Care este și cum alegi cel mai bun implant dentar?

La ora actuală la nivel mondial există câteva mii de producători de implanturi dentare, iar dintre aceștia câteva sute sunt prezenți și pe piața din România. Care ar fi criteriile pentru alegerea unui anumit sistem de implanturi dentare?

Citește mai mult


punte_vs_implant

Ce este mai bună, punte (lucrare) dentară sau coroană pe implant dentar?

O situație des întâlnita este absența unui singur dinte (cel mai des a primului molar) pentru care există cele doua soluții clare: o coroană pe implant sau o punte din trei elemente. Care e varianta cea mai corectă / bună / rentabilă / recomandată?

Citește mai mult


proteza_implant

Avantajele protezelor pe implanturi dentare

Protezele dentare acrilice clasice pentru majoritatea celor care le au nu sunt deloc plăcute sau perfecte dar sunt mai bune decât nimic. In schimb o proteză (suprastuctură) pe implanturi dentare oferă mult mai multe avantaje.

Citește mai mult

implanturi_dentare

Care sunt etapele unui implant dentar?

Care sunt toate etapele pentru un succes la inserția unui implant dentar? Cât durează până e gata o coroană pe implant? Implantul dentar devine din ce în ce mai accesibil și mai des întâlnit ca variantă de tratament în stomatologia actuală.

Citește mai mult


straumann_roxolid

Care sunt avantajele implantului dentar Straumann Roxolid SLActive?

Implantul dentar Straumann Roxolid este un implant dezvoltat de compania elvețiană pentru a oferi o vindecare mai rapidă și mai puțin dureroasă. Cu acest sistem de implanturi perioada de vindecare a scăzut la 6-8 săptămâni, pentru cele cu suprafață SLA standard.

Citește mai mult


implant_straumann

10 mituri despre implantul dentar, implantul doare, se umflă, cade...?

Care sunt cele mai cunoscute și frecvente 10 mituri despre implanturile dentare în stomatologia modernă actuală? 1. Inserarea implantului dentar este una dintre cele mai dureroase proceduri stomatologice?

Citește mai mult

implanturi_diabet

Se pot pune implanturi dentare la pacienții diabetici?

Acum mai bine de 10 ani când eram în facultate învățasem că la pacienții diabetici soluțiile de tratament cu implanturi dentare sunt un eșec. Între timp lucrurile s-au schimbat radical, și da, se pot pune implanturi la persoane cu diabet cu o rată de succes extraordinară.

Citește mai mult


implant_straumann

Sistemul de implanturi dentare Straumann Standard & Roxolid

Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implantului dentar la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse restructurării dentare și pe rezultatele clinice.

Citește mai mult


avantaje_implant

Care sunt beneficiile și avantajele implantului dentar?

Lipsa unuia sau a mai multor dinti are în general mai multe variante posibile de tratament. Care sunt avantajele implantelor dentare? 1. Similar dintelui natural - implantul dentar arată, se simte și funcționează ca un dinte natural.

Citește mai mult

complicatii_implant

Care sunt complicațiile implanturilor și cum se poate pierde un implant?

În general la majoritatea pacienților nu apar probleme importante în timpul operației de inserare a unui implant dentar, în primele ore sau zile postoperatorii, poate numai după mai multi ani. Care sunt posibilele complicații mai mici sau mai mari care pot apărea la un implant dentar și ce poate duce la pierderea definitivă a unui implant dentar?

Citește mai mult


implant_igiena

Cum se face corect igiena corectă la implanturile dentare?

Igiena pentru un implant dentar și pentru o coroană pe implant nu este greu de făcut, doar că trebuie poate puțin mai multă atenție și ceva mai mult timp dedicat decât în cazul unui periaj dentar normal pentru dinții naturali.

Citește mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim
Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:63 (28 reviews)

Bdul. Mareșal Averescu 40

  • Luni-Vineri: 09.30 - 20.00
  • Sâmbăta: 09.30-14.00

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018