Sfaturi și recomandări pentru implanturile dentare Straumann


Sfaturi și recomandări pentru implanturile dentare

Este implantul dentar soluția cea mai bună de tratament la ora actuală? Ce este, care sunt etapele operație, doare, este respins de organism, este greu de întreținut un implant dentar? Care este cel mai bun implant? și multe alte întrebări legate de implanturile dentare...

sfaturi_stomatologie

Care este și cum alegi cel mai bun implant dentar?

La ora actuală la nivel mondial există câteva mii de producători de implanturi dentare, iar dintre aceștia câteva sute sunt prezenți și pe piața din România. Care ar fi criteriile pentru alegerea unui anumit sistem de implanturi dentare?

Sistemul de implanturi dentare Straumann

Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implantului dentar la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse restructurării dentare și pe rezultatele clinice.

Care sunt etapele implantului dentar?

Implantul dentar devine din ce în ce mai accesibil și mai des întâlnit ca variantă de tratament în stomatologia actuală. Care sunt toate etapele pentru un succes la inserția unui implant dentar?

Avantaje implantului dentar Straumann Roxolid SLActive

Implantul dentar Straumann Roxolid SLActive este un implant dezvoltat pentru a oferi o vindecare rapidă de 3-4 săptămâni în aproape orice situație.

Beneficiile și avantajele implantului dentar

Lipsa unuia sau a mai multor dinti are în general mai multe variante posibile de tratament. Care sunt avantajele implantelor dentare? Similar dintelui natural - implantul dentar arată, se simte și funcționează ca un dinte natural.

10 mituri despre implanturile dentare - implantul doare?

Inserarea implantului dentar este una dintre cele mai dureroase proceduri stomatologice? În timp ce majoritatea pacienților cred că implantul dentar doare, realitatea este cu totul și cu totul alta. Procedura de inserare a unui implant dentar este

Se pot pune implanturi dentare la pacienții diabetici?

Se pot pune implanturi dentare la pacienții diabetici? Da, se pot pune fără probleme. Care sunt riscurile operației de inserare a unui implant dentar la un pacient diabetic?

Punte dentară sau coroană pe implant dentar?

O situație des întâlnita este absența unui singur dinte (cel mai des a primului molar) pentru care există cele doua soluții clare: o coroană pe implant sau o punte din trei elemente. Care e varianta cea mai corectă / bună / rentabilă / recomandată?


Ce este și când este util dușul bucal?

Deși sună ciudat, spus de un stomatolog, dușul bucal este un aparat util pentru orice persoană care dorește să evite vizitele repetate la stomatolog.

citeste mai mult

Indicații post-operatorii (extracții, implanturi)

Ce trebuie sa faci, dar cel mai mult ce nu trebuie sa faci după o intervenție de chirurgicală orală (extracție dinți, operație de parodontologie, rezecție apicală, implantologie)?

citeste mai mult

Complicațiile implanturilor dentare și cum se pot pierde

Care sunt posibilele complicații mai mici sau mai mari care pot apărea la un implant dentar și ce poate duce la pierderea definitivă a unui implant dentar?

citeste mai mult

Totul despre apa de gură - tipuri și mod de folosire

Pentru dinți curați și cât mai sănătoși e nevoie de puțină grijă și ceva timp. Periuța și pasta de dinți, ața dentară pot face diferențe vizibile, dar nu tot timpul sunt suficiente aceste lucruri. Uneori, resturile alimentare nu sunt eliminate în întregime și de aici până la "dezastru" e o chestiune de noroc.

citeste mai mult

De ce trebuie schimbate lucrările la 10 ani?

In general recomandarea stomatologului referitoare la plombe, coroane, punți este să fie schimbate la 10 ani, dar de ce trebuie schimbate chiar dacă nu te supără?

citeste mai mult


Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:63 (28 reviews)
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Bdul. Mareșal Averescu 40

  • Luni-Vineri: 09.30 - 20.00
  • Sâmbăta: 09.30-14.00

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017