Echivalență "grup-seturi" SRAM, Shimano

Unul dintre cele mai populare subiecte de discuție în lumea ciclismului amator este "ce group-set aleg?". Grup-seturile sunt împărțite în două branduri importante, fiecare oferind mai multe nivele de performață și preț.

În primul rând, cei doi mari producători, Shimano și SRAM au fiecare istoria lui, fiecare tradiția lui, fiecare poate fanii și piața lui. Shimano are în spate zeci de ani de experiență (din 1921), în timp ce SRAM este relativ nou pe scena (din 1987). Dar, în lumea tehnologiei, vârstă și tradiția nu contează întotdeauna foarte mult , acesta fiind motivul pentru care SRAM a fost în măsură să ocupe rapid o mare parte a pieței.

Ca în toate domeniile, calitatea are prețul ei, corect sau nu, dar este în general direct proporțional. În general SRAM este recunoscut pentru schimbătoarele foarte precise cam în orice condiții, în timp ce Shimano este mai plăcut, mai silențios, mai fin, mai ușor de întreținut. Alegerea finala ține de preferințele fiecăruia sau de ce sa nu fiu corect de buget. Eu unul, recunosc, sunt fan SRAM.

ShimanoSRAMCampagnolo
MTB EntryTourney--
AltusX3-
AceraX3-
MTB MediuAlivioX4-
DeoreX5-
SLXX7-
MTB RaceXTX9-
XTRX0-
-XX-
Road EntryClarisApexXenon
SoraApexVeloce
Road MediuTiagraRivalAthena
105ForceChorus/Centura
Road RaceUltergraForceRecord
Dura-AceRedSuper Record

trek_bodega
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017