Cum se setează diametru roată la ciclocomputer?

Ai un ciclocomputer pe care vrei sa-l setezi și nu ști care este valoarea pe care trebuie sa o introduci la diametru (acea valoare din 4 cifre)? Este o operație ușoară, care se poate rezolva prin mai multe metode:

Varianta 1: Folosești manualul cu care a venit ciclocomputerul... ușor de zis, greu de găsit.
ciclocompuer

Cum se alege și reglează casca de bicicletă?

Casca este un accesoriu important și pe care eu îl consider obligatoriu la orice ieșire pe care o fac pe bicicletă oricât de scurtă este. În alegerea și folosirea ei e nevoie să ști câteva lucruri simple dar care pot face diferența la nevoie.

Echivalență dimensiuni roți 26", 27,5", 29", 700c

Vrei să iți schimbi cauciucurile, ai nevoie de camere noi sau alte jante pentru bicicletă, iar ce ai tu și ce găsești în magazine nu seamănă? "Există o explicație"... În funcție de producător, sau mai bine spus de piața pentru care sunt produse

Mărimea corectă pentru cadru de bicicletă

Vrei să iți iei o bicicleta și nu ști care ar fi dimensiunea care ți se potrivește? Teoretic e o chestie simplă dar în realitate e mai complicat. Cea mai bună recomandare ar fi să te duci la un magazin care vinde biciclete, nu la un supermarket și sa discuți; dar cel mai important este să testezi câteva modele sau dimensiuni.

citeste mai mult

Cum se curăță/spală bicicleta, și cum se unge lanțul?

Să ai o bicicletă pe care să o menții curată și unsă nu este o treabă foarte grea, dar ai nevoie de ceva timp pe care să-l aloci special pentru asta după fiecare tură sau cu regularitate.

citeste mai mult

Reglarea poziției corecte și comode pe bicicletă

Dacă vrei să mergi cu bicicletă mai mult de o tură prin parc ar trebui să ști care sunt regulile de bază pentru reglarea poziției pe bicicletă.

citeste mai mult

Ce să le iei cu tine când mergi cu bicicleta?

După ce am mers peste 17.000 de kilometri cu bicicleta, cred că pot face o listă utilă și altora, cu ce e bine să ai cu tine când ești pe bicicletă. Eu consider obligatoriu la orice ieșire cu bicicleta, oricât de scurtă este, casca, ochelarii de protecție (doar protecție sau și de soare) și un telefon.

citeste mai mult

Pregătirea pentru mers cu bicicleta iarna

Cum te pregătești tu și bicicleta ta ca să mergeți afară indiferent de temperatură? ... în nici un caz să nu mergi pe strada dacă e zăpadă și polei.

citeste mai mult

Echivalență "grup-seturi" SRAM, Shimano

Unul dintre cele mai populare subiecte de discuție în lumea ciclismului amator este "ce group-set aleg?". Grup-seturile sunt împărțite în două branduri importante, fiecare oferind mai multe nivele de performață și preț.

citeste mai mult

Cum se frânează cu bicicleta în siguranță?

Orice lucru care merge trebuie să se și oprească... în cazul asta cât mai întreg cu putință; cum se frânează în siguranță la bicicletă în funcție de teren?

citeste mai mult

Recomandări pentru siguranța pe bicicletă

Casca este el mai important lucru pentru ca orice drum sau plimbare cu bicicleta să se termine cu bine, dar nu este suficientă. Folosește casca pentru orice ieșire oricât de scurtă sau lejeră o consideri

citeste mai mult

Reguli de circulație cu bicicleta pe înțelesul tuturor

Dacă ești șofer, în mod normal ar fi foarte ușor sa ști regulile de circulație cu bicicleta, dar cum mulți bicicliști nu sunt și șoferi, să vedem ce și cum pe înțelesul tuturor... Lista e făcută pe baza legislației în vigoare.

citeste mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017