Sexul oral este o practică comună în rândul adulților dar mai ales al tinerilor, chiar dacă multi nu recunosc acest lucru sau chiar zic că ei nu ar face așa ceva... Din păcate, sexul oral este una dintre cele mai frecvente căi de transmitere a bolilor cu transmitere sexuală pentru ambele sexe.

Este foarte posibil să contactezi o infecție cu transmitere sexuală chiar dacă faci sex oral unei persoane infectate chiar și doar ca preludiu, nu contează cât... odată ce există contact există risc... Poți lua o boală și dacă ți se face sex oral de către o persoană infectată... 

Afta bucală (stomatita aftoasă) este o leziune tip ulcerație care apare pe mucoasa orală, are o culoare albicioasă și este foarte dureroasă (majoritatea o percep ca pe o usturime sau arsură, localizată pe interiorul buzei sau a obrazului sau pe marginile limbii).

Aftele bucale apar în general în copilărie și tinerețe, iar după vârsta de 40 de ani apar din ce în ce mai rar.

Cauzele apariției aftelor bucale sunt multiple, dar cele mai dese sunt:

Vrei să atragi atenția și privirea medicului tău stomatolog? Vrei să ai mai mult decât o relație profesională cu el? E "frumușel" și te atrage dar nu ști cum să faci? Nu e greu, tot bărbat este până la urmă... Uite câteva sfaturi care poate iți vor fi utile.

El te vede din cap până în picioare cam din același loc din care te poți vedea și tu când apleci capul, poate chiar mai bine de atât... ține minte acest aspect...