Mergi la conţinutul principal
Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet? Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet?
Internetul este o adunătură de informații, site-uri utile, știri și pagini false, hackeri ... este o o lume minunată, dar și foarte periculoasă. Care ar fi cele mai importante reguli de securitate pentru o navigare cât mai sigură?

Regulile cele mai importante:
Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite? Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite?
Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi peste 15 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.
Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart? Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart?
Multă lume folosește parole slabe fie din comoditate, fie pentru că nu știe care sunt regulile care fac o parolă puternică, greu de nimerit sau intuit pentru cineva care vrea să acceseze ilegal un cont. Care sunt regulile de generare pentru o parolă bună, care să te protejeze pe internet?
Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts
Aflarea locului în care se găsești cineva din familie (părinte, copil, soț, soție) pe baza locației telefonului mobil este foarte simplă la ora aceasta, nu trebuie decât câteva setări făcute, o conexiune de date activă și localizarea GPS activă.

Există două variante: să ți se trimită locația sau să o vezi tu fără să trebuiască să o ceri... simplu nu?
Reguli de securitate pentru siguranță online (lucru de acasă / remote) Reguli de securitate pentru siguranță online (lucru de acasă / remote)
Internetul este ceva normal în viața noastră de zi cu zi, dar sunt sigur că mulți nu știu nici măcar regulile de bază că să nu se expună la diferite posibile capcane...

1. SECURIZAȚI LA MAXIM TOT MEDIU DE LUCRU
Review personal Bitdefender Box 2 Review personal Bitdefender Box 2
Ce este Bitdefender Box 2, ce oferă și de ce este o soluție pe protecție online foarte utilă acasă sau la o firmă mică? Nu este doar un dispozitiv, este de fapt un pachet complet pentru protecție online.

Ce este Bitdefender Box 2? este un dispozitiv care asigură protecție întregii tale rețele, odată montat... tot traficul este filtrat... cum? Foarte simplu: funcționează ca un router cu sistem propriu de operare.
5 recomandări esențiale de securitate pentru telefonul mobil 5 recomandări esențiale de securitate pentru telefonul mobil
Care sunt cele mai simple, elementare și importante reguli de securitate pentru telefonul mobil? cel pe care majoritatea îl avem în permanență cu noi și în care se găsesc multe date importante, diferite date de contact, fotografii importante sau alte informații vitale. 
Reguli esențiale de securitate a informațiilor din dispozitivele mobile Reguli esențiale de securitate a informațiilor din dispozitivele mobile
Dacă pleci în vacanță sau în interes de serviciu trebuie să ai grijă la câteva reguli esențiale de securitate a informațiilor personale și confidențiale din dispozitivele mobile (smartphone, tabletă, laptop), pentru a fi ferit de incidente neplăcute:
7 reguli esențiale pentru securizarea rețelei wireless Wi-Fi 7 reguli esențiale pentru securizarea rețelei wireless Wi-Fi
Dacă rețeaua ta wireless de acasă / servici nu e securizată, se pot întâmpla lucruri mai puțin plăcute cu datele tale sau cineva poate folosi traficul tău de date în scop propriu. Sunt câțiva pași simpli și aproape obligatorii pentru setarea unui minim de securitate pe o rețea wi-fi:
Este necesar un program antivirus pe un telefon cu sistem Android? Este necesar un program antivirus pe un telefon cu sistem Android?
Este necesară instalarea unui program antivirus sau soft dedicat pentru internet security pe un telefon cu sistem de operarea Android? E o întrebare la care nimeni nu iți va putea da un răspuns foarte clar, iar până la urmă este o alegere personală.