Mergi la conţinutul principal
Implant Straumann Titanium BLT și Roxolid SLActive Implant Straumann
Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.
Se pot pune implanturi dentare la pacienții cu diabet? Se pot pune implanturi dentare la pacienții cu diabet?
Acum mai bine de 10 ani când eram în facultate învățasem că la pacienții diabetici soluțiile de tratament cu implanturi dentare sunt un eșec. Între timp lucrurile s-au schimbat radical, și da, se pot pune implanturi la persoane cu diabet cu o rată de succes extraordinară.

Care sunt riscurile unei intervenții la un pacient diabetic?
Avantajele sistemului de implanturi Straumann Avantajele sistemului de implanturi Straumann
Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implantului dentar la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse restructurării dentare și pe rezultatele clinice.
Se poate pune implant dentar la paciente cu osteoporoză? Se poate pune implant dentar la paciente cu osteoporoză?
Osteoporoza este o afecțiune metabolică osoasă care apare în general la femei după vârsta de 40 de ani dar se întâlnește mai des după instalarea menopauzei. Cum procentul pacientelor care au osteoporoză este de peste 20% iar aceasta afectează structura osului, se pune întrebarea dacă aceste paciente pot beneficia de implanturi dentare?
Care sunt avantajele implantului dentar Straumann Roxolid SLActive? Care sunt avantajele implantului dentar Straumann Roxolid SLActive?
Implantul dentar Straumann Roxolid este un implant dezvoltat de compania elvețiană pentru a oferi o vindecare mai rapidă și mai puțin dureroasă. Cu acest sistem de implanturi perioada de vindecare a scăzut la 6-8 săptămâni, pentru cele cu suprafață SLA standard.