Mergi la conţinutul principal
Care sunt cauzele, semnele și tratamentul parodontozei (paradontozei)? Care sunt cauzele, semnele și tratamentul parodontozei (paradontozei)?
Sângerarea gingivală se întâlnește la peste 90% din populație. Sângerările periodice sau care nu dispar trebuie să te îngrijoreze. Ce este parodontoza? Boala parodontală (cunoscuta și sub denumirile de parodontoză, paradentoză sau parodontopatie) este o afecțiune cronică de tip inflamator a gingiei și a țesuturilor de susținere a dintelui iar netratată duce la pierderea tuturor dinților prin retracția generalizată și accentuată a osului.
Care este diferența dintre retracție gingivală și resorbție osoasă? Care este diferența dintre retracție gingivală și resorbție osoasă?
Retracția gingivală și resorbția osoasă nu sunt același lucru, nu se referă la același lucru și au cauze diferite, dar din păcate evoluția uneia o influențează sigur pe cealaltă.

Retracția gingivală este afecțiunea care se vede cu ochiul liber... este retragerea gingiilor care face ca încet încet să fie vizibile rădăcinile dinților.

Cauzele retracție gingivale sunt:
Retracția gingivală - care sunt cauzele și tratamentul posibile Retracția gingivală - care sunt cauzele și tratamentul posibile
Retracția gingivală este o afecțiune care apare aproape la toată lumea, la unii odată cu trecerea anilor, așa cum este normal, sau mar repede, și la aceștia nu e tocmai bine...

Care sunt semnele retracției gingivale: