Mergi la conţinutul principal
Cum se mufează un cablu de rețea UTP pentru acasă? Cum se mufează un cablu de rețea UTP pentru acasă?
Cum se mufează un cablu de rețea UTP, care este ordinea firelor și de ce ai nevoie pentru sertizarea mufelor de rețea? Dacă vrei sa-ți tragi propriile cabluri și nu vrei să folosești "patch cord", sau ai nevoie de cabluri mai lungi sau mai scurte, e nevoie de îndemânare și câteva scule.

De ce ai nevoie?
Ce model de router wireless este cel mai bun? Ce model de router wireless este cel mai bun?
Exista 2 tipuri de routere de internet: routere "simple" și routere wireless, ambele variante având variante pentru viteze de până în 100 Mbps sau peste de tipul Gigabite.

Cele mai utilizate routere pentru acasă la ora asta sunt routerele wireless, deci acestea sunt cele despre care o sa vorbesc, cele clasice/simple sunt pentru utilizare profesională, deci nu e cazul sa discutam aici.
De ce ai nevoie și cum se face o rețea wireless acasă? De ce ai nevoie și cum se face o rețea wireless acasă?
La ora actuală internetul este ceva de care ai nevoie aproape tot timpul, deci ideea de a avea o rețea proprie acasă la care să te poți conecta cu toate dispozitivele în același timp este o necesitate. Sunt mai multe variante de rețea, functie de ce ai nevoie.
Cum se setează pas cu pas un router wireless rapid și ușor? Cum se setează pas cu pas un router wireless rapid și ușor?
Setarea unui router wireless pentru a funcționa internetul și conexiunea wireless în rețeaua UPC, RDS sau Telekom nu este ceva dificil de realizat, trebuie doar să urmezi niște pași și niște reguli de bază, pentru setări de finețe e alta discuție... dar nu sunt necesare.