Mergi la conţinutul principal
Avantajele și dezavantajele protezelor pe implanturi dentare Avantajele și dezavantajele protezelor pe implanturi dentare
Protezele dentare acrilice clasice pentru majoritatea celor care le au nu sunt deloc plăcute sau perfecte dar sunt mai bune decât nimic. In schimb o proteză (suprastuctură) pe implanturi dentare oferă mult mai multe avantaje.

Care sunt dezavantajele unei proteze acrilice dentare clasice?
Proteză acrilică parțială sau totală - sisteme speciale pe implanturi Proteză acrilică
Proteza acrilica este metoda convenționala de protezare în cazul edentației totale. Aceste proteze au rolul de a reda parțial funcționalitatea și complet aspectul estetic, fiind o soluție pentru îmbunatățirea calității vieții pacienților care au pierdut dinții naturali.
Care e cea mai bună și cum se folosește Corega, Protefix sau Fixodent? Care e cea mai bună și cum se folosește Corega, Protefix sau Fixodent?
Care este cel mai bun gel (crema adezivă) pentru lipirea protezelor Corega, Protefix sau Fixodent? Cum se folosește (aplică) corect? Cum și cu ce se curăță protezele acrilice? Ce sunt pastilele efervescente de curățare a protezelor?
Cum se curată și se păstrează o proteză dentară cât mai mult timp? Cum se curată și se păstrează o proteză dentară cât mai mult timp?
Sfaturi pentru purtătorii de proteze acrilice. Cum se curăță protezele de piatră și depuneri? Protezele acrilice parțiale sau totale și protezele schelelate sunt niște aparate protetice care necesită puțină atenție și îngrijire.

Ce trebuie să faci pentru a avea grijă de proteză?