Proteză acrilică parțială sau totală - sisteme speciale pe implanturi

Proteza acrilica este metoda convenționala de protezare în cazul edentației totale. Aceste proteze au rolul de a reda parțial funcționalitatea și complet aspectul estetic, fiind o soluție pentru îmbunatățirea calității vieții pacienților care au pierdut dinții naturali.

Proteza totala convențională este realizată dintr-o bază acrilica dura roz, și un set complet de dinți falși, din material acrilic sau ceramică. Protezarea oferă beneficii multiple: pacienții pot mesteca mult mai bine și alimente mai diverse, se îmbunătățește fonația, proteza reprezintă un suport pentru buze și obraji, eliminând efectul specific de îmbătrânire al pacienților fără dinți, și redă încrederea și zâmbetul pacienților.

În general protezele dentare se mișcă, alunecă și cad, dar aceste lucruri trebuie afirmate la timpul trecut. Proteza dentară totală cu sprijin pe dinți sau implanturi reprezintă vârful tehnologiei în proteze.

Modelele vechi de protezele dentare se bazau exclusiv pe succiune și/sau pe croșete pentru a le păstra în același loc iar studiile au arătat ca mestecatul cu protezele noi este dificil la început. În cazul protezei totale acrilice cu sprijin pe dinți sau implanturi dentare se folosesc cel putin 2 dinți (dacă mai sunt restanți pe arcada) sau 2 implanturi dentare la care se atașează sisteme speciale sub forma de bilă sau bară, astfel stabilizând proteza.

Recomand! Dr. Necula este un profesionist. Servicii de calitate, preturi accesibile, cabinet curat, se tine cont de feedback-ul pacientului, se verifica lucrarile anterioare pt. a se asigura calitatea lucrarii finale, dl dr cunoaste tratamentele corespunzatoare pt pacientii cu bruxim (nu toti dentistii cunosc)

proteza
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019