Fațete integral ceramice - obținerea unui zâmbet ca la Hollywood

Fațetele ceramice sunt învelișuri subțiri din porțelan care se aplică doar pe fața vizibilă a dinților, în special la frontalii superiori, refăcându-le fizionomia mult visată.

Fiecare fațetă este unică ca formă, culoare și corectează estetic dinții deteriorați, fie că este vorba carii, fracturi, de diastemă (strungăreață) sau ciobituri, colorații persistente sau permanente, dinți ușor înghesuiți sau abrazați (tociți).
 
Este printre puținele modalități de a obține rapid zâmbetul de vis, fiind un tratament foarte folosit de starurile de la Hollywood sau cele din show-biz.
 
Fațetele ceramice sunt foarte subțiri, dintele este șlefuit foarte puțin, manopera este este considerată minim invazivă. Medicul dentist le pregătește în cabinet, șlefuind 0,5-0,7 mm de pe o față, comparativ cu o coroană, când dintele necesită pierdere de substanță dură de minim 1,5 mm pe toate fețele sale.
 
Avantajele fațetelor ceramice:
 
- Rapiditate: reprezintă tratamentul ideal în cazul dinților cu probleme, pătați, colorații persistente sau deformați; cu ajutorul fațetelor și coroanelor din ceramică sau zirconiu, putem obține o dantură corect aliniată, luminoasă și frumoasă, într-un timp scurt.
- Estetică: cu ajutorul fațetelor din porțelan putem corecta forma dinților, mărimea, culoarea și alinierea: textura și transluciditatea sunt similare cu cea a dinților naturali.
- Minimal invaziv: realizarea fațetelor dentare implică șlefuiri minore ale smalțului dinților, păstrând totodată dintele viu fără sensibilitate ulterioară
- Stabilitate în timp: fațetele dentare din ceramică reprezintă o soluție de reabilitare estetică a zâmbetului cu bune rezultate în timp, fiind net superioară albirii sau refacerii cu materiale compozite.
Tratamente protetice - prețuri
Coroană fizionomică metalo-ceramică Noritake 130 euro
Coroană fizionomică metalo-ceramică Ivoclar 150 euro
Coroană fizionomică ceramică pe suport zirconiu Noritake 200 euro
Coroană fizionomică ceramică pe suport zirconiu Ivoclar 250 euro
Coroană fizionomică integral zirconiu 250 euro
Coroană metalo-ceramică pe implant (include bont) 250 euro
Coroană ceramică pe suport zirconiu pe implant (include bont) 400 euro
RCR / pivot metalic sau fibra de sticlă 200 lei
Proteză acrilică mobilă 1000 lei
Proteză cu sisteme speciale pe implanturi Contact
- proteză pe 2 implanturi dentare 1600 euro
- proteză pe 4 implanturi dentare 2000 euro

Lista completă de preturi

punti_coroane
12
Ani experiență
10.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim
Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:63 (28 reviews)

Mareșal Averescu 40 - Sector 1

Alte informații

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018