Coroană sau punte metalo-ceramică

Coroana metalo-ceramică este recomandată în cazul în care dintele a suferit o pierdere semnificativa din structură. Oferă aspectul natural al dintelui, iar în cazul respectării regulilor de igienă și profilaxie dentara poate avea o durată de viață de peste 10 ani.

Ce este coroana metalo-ceramică total fizionomică?

Coroana metalo-ceramică este compusă din două părți. O structură de rezistență internă metalică și un strat estetic de ceramică, care îl acoperă complet la exterior. Coroana este fixată prin cimentare pe bontul protetic dentar, astfel încât doar partea estetică acoperită de ceramică să fie vizibilă.

Este o lucrare foarte rezistentă și cu aspect natural, datorită ceramicii. Din păcate, odată cu trecerea timpului, gingia are tendința de retracție, astfel că la un moment va apărea o dungă închisă la culoare, cu aspect ușor neplăcut și de aceea, coroana metalo-ceramică este recomandată pentru lucrările din zonele laterale. În zonele frontale se recomandă lucrările pe suport zirconiu sau integral ceramice, mult mai estetice și care nu prezintă această problemă în timp.

Care sunt avantajele coroanelor metalo-ceramice?
- sunt foarte rezistente din punct de vedere mecanic și perfect biocompatibile
- au o mare stabilitate în timp, inclusiv privind culoarea lucrării

Alex este extraordinar. Il recomand cu toata increderea. Faceti o vizita si va veti convinge!

punti_coroane
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019