Coroană ceramică pe suport zirconiu

Coroanele de ceramică pe suport zirconiu oferă estetică și rezistență, îndeplinind cele mai înalte cerințe ale pacientului, deoarece poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă și fără suport metalic.

Care sunt avantajele unei coroane ceramice pe suport zirconiu?
 
- dacă la coroanele clasice metalo-ceramice există posibilitatea apariției unei dungi închise la culoare la nivelul gingiei, la coroanele ceramice pe suport de zirconiu, acestă posibilitate nu mai există;
- coroana ceramică pe zirconiu este translucidă, lumina trecând prin coroană realizată întocmai ca prin dintele natural vecin, obținând o estetică superioară pentru zona frontala;
- coroanele zirconiu ceramice sunt recomandate și în cazul punților cu mai mulți dinți având o rezistență la presiune mare (suportă forțe masticatorii mari), ideală pentru zona laterala;
- frezarea blocului de zirconiu se face cu mare precizie folosind tehnici computerizate de tipul CAD-CAM, așa că detaliile finale obținute vor fi perfecte iar calitatea estetică a lucrării va fi impecabilă.
 
Coroanele ceramice pe suport zirconiu prezintă o bio-compatibilitate maximă și nu se cunosc încă reacții de tip alergic sau alte efecte nedorite, cum ar fi gustul metalic.
 
Transmiterea unor senzații de prea cald/prea rece, care pot să apară în cazul coroanelor metalo-ceramice, este extrem de redusă, ceea ce permite realizarea acestora chiar și pe dinți vitali (la care nu s-a scos nervul)
 
Zirconiul a fost introdus în practica stomatologică în anii ’90, iar apariția sa a atras după sine o mulțime de îmbunătățiri, de la cele de natură estetică la cele de ordin funcțional. Fiind vorba despre un material foarte rezistent, ce imită aspectul natural al dintelui, zirconiul a câștigat rapid teren în fața clasicelor coroane metalo-ceramice.

Cel mai minunat medic, in cei 43 ani am fost in multe cabinete stomatologice, prea multe chiar, si am intalnit tot felul de medici... Aici am avut parte de tratamente fara durere, atentie sporita, in cele mai mici detalii , incredere, curatenie etc... De cativa ani, toata familia mea frecventeaza acest cabinet stomatologic, pt diverse tratamente (consultatii, detartraje, plombe, coronite dentare, implanturi, extractii etc)

zirconiu
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019