Coroana metalo-ceramică este soluția ideală recomandată în cazul în care dintele a suferit o pierdere semnificativa de volum din structură (peste 30%) sau dacă dintele are tratament endodontic de canal de mai mult de 3-4 ani. Oferă aspectul natural al dintelui, iar în cazul respectării regulilor de igienă și profilaxie dentară poate avea o durată de viață de peste 10 ani.

Părerea pacienților mei a fost și va fi întotdeauna importantă pentru mine. Am încercat mereu să țin cont de părerile lor, de dorințele lor poate chiar de ideile lor... Întotdeauna ai de învățat ceva de la oricine (ce să faci sau ce să nu faci...), doar trebuie să ști să-l asculți sau să-l urmărești.

Amprenta stomatologică este metoda prin care se obține copia negativă, fidelă, realizată într-o masă plastică a unei regiuni anatomice, folosită pentru realizarea lucrărilor protetice fixe sau mobile (punți, coroane, fațete, inlay-uri, proteze)

In istorie au existat multe variante, care încep de la sadica... inel de cupru umplut cu o masă termoplastică și supra-amprentă de gips până la modernele silicoane sau chiar amprente digitale

La ora actuală se folosesc:

Proteza acrilica este metoda convențională de protezare în cazul edentației totale. Aceste proteze au rolul de a reda parțial funcționalitatea și complet aspectul estetic, fiind o soluție pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților care au pierdut dinții naturali și la care altă soluție mai modernă nu este posibilă.