Mergi la conţinutul principal
Implant dentar Neodent Acqua Implant Neodent Acqua
Implanturile dentare Neodent sunt produse în Brazilia, de cel mai mare producător din America de Sud și al doilea producător de la nivel mondial după numărul de implanturi dentare vândute și sunt lider de necontestat în țările din America Latină.
Consumul de lactate după operațiile stomatologice Consumul de lactate după operațiile stomatologice
De ce se recomandă să nu se consume lactate (lapte, iaurt, smântână, cașcaval, brânză...) după operațiile stomatologice (extracții, inserare de implanturi...)? explicațiile sunt simple și logice...
Când se poate pune implant dentar imediat după o extracție (post-extracțional)? Când se poate pune implant dentar imediat după o extracție (post-extracțional)?
Care sunt avantajele implantului dentar post-extracțional imediat? Se poate pune un implant imediat după ce s-a făcut extracția unui dinte? Care sunt condițiile în care acest lucru se poate face?

Implanturile dentare actuale se pot insera în aceiași ședință imediat după extracția unui dinte în locul acestuia. Există cazuri în care acest lucru prezintă multe avantaje dar există și cazuri în care acest lucru nu este posibil.