Mergi la conţinutul principal
Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese) Medicamente de urgență pentru durerea de dinți și umflături (abcese)
Care sunt medicamentele de urgență (antibiotice, calmante, antiinflamatorii) care calmează durerea de dinți și dezumflă abcesele de pe gingie sau de la dinți? Durerile de dinți și umflăturile de măsele apar în cele mai neplăcute și nedorite momente...
Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți Cele mai bune pastile antiinflamatoare pentru durerile de dinți
Care sunt cele mai bune și puternice pastile cu efect calmant (analgezice) pentru durerile de dinți? Medicamentele cu efecte antiinflamatorii pentru durerile de măsele sunt de la unele slabe la unele puternice (efectul diferă de la un caz la altul, fiecare reacționează bine sau nu la anumite substanțe).

Medicamentele antiinflamatorii cu efect scăzut sunt cele din zona:
Cele mai bune și puternice antibiotice pentru infecțiile dentare Cele mai bune și puternice antibiotice pentru infecțiile dentare
Care sunt cele mai bune, puternice, rapide și eficiente antibiotice care acționează în cazul infecțiilor sau umflăturilor (abceselor dentare) apărute pe gingii sau la baza dinților? Care sunt antibioticele cu care poți să scapi de abcesele de la măsele? Câte zile trebuie luate antibioticele pentru a avea efect și a nu apare rezistență ulterioară?
Cele mai bune pastile pentru infecții sau dureri de dinți Cele mai bune pastile pentru infecții sau dureri de dinți
Majoritatea durerilor de dinți sunt tratate cu pastile, medicamente, leacuri băbești și dacă nimic nu mai are efect se ajunge într-un final de stomatolog. Dar care sunt cele mai bune pastile pentru durerea de dinți?

Durerile de dinți sunt date de evoluția cariilor în profunzime iar odată cu apropierea de nerv, durerile devin din ce în ce mai puternice și mai dese, și atunci este nevoie de antiinflamatorii.
Ce este alveolita uscată sau umedă post extracțională și care este tratamentul? Ce este alveolita uscată sau umedă post extracțională și care este tratamentul?
Care sunt cauzele apariției alveolitei (inflamația osului) uscate sau umede postextracționale și cum se poate trata alveolita apărută după o extracție dentară? vorbim aici de acea durere intensă care apare la minim 2-3 zile după extracția stomatologică a unui dinte.
Cauzele și tratamentul abcesului dentar (umflătură dinți) Cauzele și tratamentul abcesului dentar (umflătură dinți)
Care sunt semnele și tratamentul abceselor (umflături pline de puroi) dentare gingivale și periodontale (osoase)? De la ce se umflă gingiile de lângă dinți și ce e de făcut? Care sunt cauzele apariției umflăturilor pline de puroi?
Cum poți să scapi repede de durerea de dinți? Cum poți să scapi repede de durerea de dinți?
Cum pot să scapi repede de durerea de dinți? Este o întrebare pe care mulți o au dar la care nu multi știu răspunsul corect... există multe variante în popor, dar care este cea corectă și cu efect?
Care sunt cauzele durerilor de dinti? De ce dor dinții? Care sunt cauzele durerilor de dinti? De ce dor dinții?
Durerile de dinți apar de cele mai multe ori exact în momentele cele mai nedorite... petreceri, concedii, în perioada sărbătorilor. Care sunt durerile de dinți, ce le cauzează și cât de urgent este?

Durere intensă de scurtă durată la mai mulți dinți, apărută în general la rece intens; nimic grav, e normal, poate ar fi bine să nu insiști, măcar o perioadă.
Cum se administrează (ia) antibioticul Cefuroxim? Cum se administrează (ia) antibioticul Cefuroxim?
Cefuroxima se găsește ca substanță activă în mai multe antibiotice disponibile sub diferite denumiri comerciale (Zinnat, Cefuroxima, Cefuroxima Atb...). Este un antibiotic din clasa cefalosporine, este un antibiotic de sinteză, motiv pentru care reacțiile alergice la acesta sunt mult mai rar întâlnite decât la cele din clasa penicilinelor.

Dozele administrate în cazul infecțiilor dentare sunt:
Cum se administrează (ia) antibioticul Amoxicilină? Cum se administrează (ia) antibioticul Amoxicilină?
Amoxicilina... se găsește ca substanță activă în multe antibiotice disponibile sub diferite denumiri comerciale și de cele mai multe ori în combinație cu acidul clavulanic care îi potențează efectele (Augmentin / Amoksiklav / Amoxiplus / Ospamox / Aurobindo / Amoxilicină Atb / Amoxiplus).