Internetul, noua cafea de dimineață.. fără el suntem morți și depresivi

Internetul, noua cafea de dimineață, fără el azi nu mai putem face nimic... Totul este acolo, știrile, prietenii, pozele, muzica, filmele, aproape toată viața... Dar cum facem să fim în siguranță pe internet?

internet

gmail_drive

Trucuri pentru curățarea ușoară și rapidă a contului de Gmail și Drive

Contul de Google iți oferă un spațiu standard de 15 GB pentru stocare de emailuri, fișiere în Drive, sau poze în Google Photo, dar cum poți face curățenie folosind câteva trucuri foarte simple.

Citește mai mult


wifi_securitate

7 reguli esențiale pentru securizarea rețelei wireless Wi-Fi

Dacă rețeaua ta wireless de acasă / servici nu e securizată, se pot întâmpla lucruri mai puțin plăcute cu datele tale sau cineva poate folosi traficul tău de date in scop propriu. Sunt câțiva pași simpli și aproape obligatorii pentru setarea unui minim de securitate pe o rețea wi-fi:

Citește mai mult

parola_puternica

Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart?

Multă lume folosește parole slabe fie din comoditate, fie pentru că nu știe care sunt regulile care fac o parolă puternică, greu de nimerit sau intuit pentru cineva care vrea să acceseze ilegal un cont. Care sunt regulile de generare pentru o parolă bună, care să te protejeze pe internet?

Citește mai mult


parola_puternica

Autentificare în 2 pași (two steps authentication) pro & contra

Dacă nu folosești autentificarea în doi pași, conturile tale sunt destul de vulnerabile atacurilor hackerilor și oricând acestea pot fi compromise.

Citește mai mult

siguranta_internet

Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet?

Internetul este o adunătură de informații, saituri utile, știri false, hackeri ... este o o lume minunată, dar și foarte periculoasă. Care ar fi cele mai importante reguli de securitate pentru o navigare cât mai sigură?

Citește mai mult


server_dns

Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite?

Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi 15 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.

Citește mai mult

server_dns

Cele mai bune 5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet

Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi 5 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.

Citește mai mult


server_dns

5 motive pentru a schimba severele DNS

Cum internetul devine din ce în ce mai rapid și oferă mai multe servici și informații, sistemul din spatele infrastructurii de cabluri, fibre, servere, routere... adică serverele DNS trebuie sa țină pasul cu acesta.

Citește mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018