5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet

Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi 5 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.
internet

5 motive pentru a schimba severele DNS

Cum internetul devine din ce în ce mai rapid și oferă mai multe servici și informații, sistemul din spatele infrastructurii de cabluri, fibre, servere, routere... adică serverele DNS trebuie sa țină pasul cu acesta. Ce sunt aceste servere DNS și de ce sunt importante?

Reguli pentru navigarea pe internet in siguranță

Internetul este o adunătură de informații, situri utile, știri false, hackeri ... este o o lume minunată, dar și foarte periculoasă. Care ar fi cele mai importante reguli de securitate pentru o navigare cât mai sigură? Regulile cele mai importante pe care e bine să le respecți ar fi...

Trucuri pentru curățarea contului de Gmail și Google Drive

Contul de Google iți oferă un spațiu standard de 15 GB pentru stocare de emailuri, fișiere în Google Drive, sau poze în Google Photo, dar cum poți face curățenie folosind câteva trucuri foarte simple.

7 reguli pentru securizarea rețelei Wi-Fi

Dacă rețeaua ta wireless de acasă / servici nu e securizată, se pot întâmpla lucruri mai puțin plăcute cu datele tale sau cineva poate folosi traficul tău de date in scop propriu. Sunt câțiva pași simpli și aproape obligatorii pentru a securiza o rețea wi-fi:


Cum poți genera o parolă puternică, greu de spart?

Multă lume folosește parole slabe fie din comoditate, fie pentru că nu știe care sunt regulile care fac o parolă puternică, greu de nimerit sau intuit pentru cineva care vrea să acceseze ilegal un cont.

Citește mai mult

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017