Mergi la conţinutul principal
De ce poate merge greu sau prost internetul și ce poți face? De ce poate merge greu sau prost internetul și ce poți face?
Multă lume se plânge că internetul merge greu fie el pe telefon, prin wireless sau chiar pe un calculator conectat la o rețea pe cablu UTP. Care sunt cauzele posibile și ce poți să faci pentru a folosi internetul la maximum de viteza posibilă?

1. Pe telefon, folosind rețeaua 3G/4G sau superioară oferită de operator, viteza este influențată de:
Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite? Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite?
Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi peste 15 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.
Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet? Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet?
Internetul este o adunătură de informații, site-uri utile, știri și pagini false, hackeri ... este o o lume minunată, dar și foarte periculoasă. Care ar fi cele mai importante reguli de securitate pentru o navigare cât mai sigură?

Regulile cele mai importante:
Care este cel mai bun server de web-hosting din România? Care este cel mai bun server de web-hosting din România?
Care este cel mai bun server de web-hosting din România? Cine oferă cele mai bune servicii de găzduire web de pe piața din România pentru un site de prezentare sau un magazin online? Ai nevoie de un hosting pentru un site Drupal, Joomla, Wordpress, Magento Opencart, PrestaShop și nu ști ce să alegi?

Personal folosesc servicii de găzduire web din anul 2007-2008 și am trecut prin câteva firme:
Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart? Cum poți genera o parolă unică, puternică, greu spre imposibil de spart?
Multă lume folosește parole slabe fie din comoditate, fie pentru că nu știe care sunt regulile care fac o parolă puternică, greu de nimerit sau intuit pentru cineva care vrea să acceseze ilegal un cont. Care sunt regulile de generare pentru o parolă bună, care să te protejeze pe internet?
Cum se schimbă serverele DNS la un calculator cu Windows sau la un router? Cum se schimbă serverele DNS la un calculator cu Windows sau la un router?
Schimbarea adreselor serverelor DNS implicite oferite pe providerul de internet este o acțiune simplă care durează câteva minute și necesită doar câțiva pași simpli... fie că este vorba de router pentru toată casa sau doar pentru un singur calculator.
Cele mai bune 5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet Cele mai bune 5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet
Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și vrei să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi 5 soluții gratuite, fiecare cu avantajele sale.

1. Google Public DNS - adrese IPv4: 8.8.8.8 și 8.8.4.4 sau IPv6 2001:4860:4860::8888 și 2001:4860:4860::8844
Reguli de securitate pentru siguranță online (lucru de acasă / remote) Reguli de securitate pentru siguranță online (lucru de acasă / remote)
Internetul este ceva normal în viața noastră de zi cu zi, dar sunt sigur că mulți nu știu nici măcar regulile de bază că să nu se expună la diferite posibile capcane...

1. SECURIZAȚI LA MAXIM TOT MEDIU DE LUCRU
Review personal Bitdefender Box 2 Review personal Bitdefender Box 2
Ce este Bitdefender Box 2, ce oferă și de ce este o soluție pe protecție online foarte utilă acasă sau la o firmă mică? Nu este doar un dispozitiv, este de fapt un pachet complet pentru protecție online.

Ce este Bitdefender Box 2? este un dispozitiv care asigură protecție întregii tale rețele, odată montat... tot traficul este filtrat... cum? Foarte simplu: funcționează ca un router cu sistem propriu de operare.
De ce am renunțat la Orange după aproape 20 de ani? De ce am renunțat la Orange după aproape 20 de ani?
Am avut telefon mobil din anul 1 de facultate, dacă țin eu bine minte... am fost doar abonat Dialog ulterior Orange la telefonie mobilă... eu, părinții, prietena/soția... am avut abonamente de voce/date dar și abonamente dedicate de date/internet... până în noiembrie 2019, adică 19 ani și 8 luni...