Implant dentar Straumann Standard, Roxolid SLActive

Având o istorie de mai mult de jumătate de secol, Straumann s-a făcut remarcată și a devenit un lider în domeniul implanturilor dentare la nivel mondial. Reputația companiei este una care se bazează pe inovațiile aduse și pe rezultatele clinice dovedite în timp.

Mai bine de acum jumătate de secol (anul 1954) se puneau bazele fabricii Straumann în inima micului sat elvețian Waldenburg. De atunci și până în prezent a urmat o cercetare continua și o dezvoltare permanentă astfel încât în anii 1980 Straumann devine lider mondial cu implanturile de osteosinteză.

Anii de cercetare Straumann au produs cea mai vastă gamă de implanturi de pe piață, astfel că în zilele noastre avem o gama variată de implanturi din care chirurgul poate alege astfel soluția optimă necesară pentru fiecare caz in parte.

Implantul Straumann Standard BLT (Bone Level Tapered): cel mai folosit model de implant, oferă un aspect estetic și natural ulterior și oferă o mare flexibilitate în tratament și soluții protetice optime pentru toate zonele.

Implanturile Straumann prezintă o suprafață tratată de tip SLA care reduce perioada de vindecare postoperatorie de la 4-6 luni la 2-3 luni, perioadă până când se poate realizata coroana definitivă.

Implantul Straumann Roxolid SLA și SLActive: printre ultimele generații de implanturi dentare realizate dintr-un aliaj de titan-zirconiu mult mai rezistent decât titanul pur, cu o excelență capacitate de osteointegrare (vindecare). Aceasta combinație de proprietăți este unică pe piață, oferind o perioadă vindecare foarte rapidă de de 8 săptămâni la Roxolid SLA și de 4 săptămâni pentru sistemul Roxolid SLActive, la ora actuală este cea mai rapidă perioadă de integrare a unui implant.

Implantul Straumann Soft Tissue Level: un implant de nivelul gingiei, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicală într-o singură etapa permite o traumă minimă, fără incizii ale mucoasei care necesită perioade de vindecare, astfel se obține o recuperare mult mai rapidă, și timp redus până la realizarea lucrării protetice finale

Implantul Ceramic Straumann PURE: oferă o soluție estetică unică pentru tratarea pacienților cu exigente speciale. In timp ce unii pacienți au un biotip gingival subțire, ceea ce necesită o abordare specială a planului de tratament, alți pacienți pot dori doar o soluție de tratament lipsită complet de metale.

Alex a reusit sa ma scape de fobia ce o aveam pentru stomatologi. Fobie ce m-a adus in situatia de a avea nevoie de 4 implanturi, 2 pivoti si 6 coronite. El a fost unul dintre cei doi ce au participat la implanturi. Are rabdare, stie sa explice tot ce se face si cere feedback... Si tine cont de el. Îl recomand cu toata increderea pe care a castigat-o!

Alexandru Dochia
extractie_molari_minte
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019