Implantologie orală cu implanturi dentare Straumann & Neodent

Implantologia orală este una dintre metodele de tratament utilizate de stomatologia modernă, solicitate și utilizate pe scară largă. Implanturile dentare sunt o alternativă modernă la protezarea (completarea spațiilor edentate) dentară clasică prin coroane, punți sau proteze acrilice și care oferă estetică, funcționalitate și stabilitate mult superioară și în același timp nu afectează în nici un fel dinții vecini rămași.

Implanturile dentare par ceva foarte complicat dar nu sunt altceva decât rădăcini dentare artificiale, care înlocuiesc rădăcina naturala care lipsește. Confecționate din titan (mai nou și din zirconiu sau ceramică) materiale care sunt biocompatibile și folosindu-se cele mai evoluate tehnici chirurgicale, sunt inserate în țesutul osos al maxilarului sau al mandibulei.

Folosesc doar implanturi dentare premium ale companiei Straumann Group: Straumann Standard, Straumann Roxolid SLA sau SLActive și Neodent. Grupul Straumann este lider internațional pe piața de profil, companie cu o experiență și istorie impresionantă de aproape 60 de ani și peste 20 de milioane de implanturi vândute, care oferă la ora actuală cel mai bine documentat și validat sistem de implanturi dentare din piață.

Care sunt principalele avantaje ale implanturilor dentare Straumann?
- vindecare rapidă față de alte sisteme;
- modele cu diametru redus care permit inserarea fără adiție de os;
- conexiunea cu bontul protetic oferă stabilitate și estetică excelentă;
- are cea mai ridicată rată de succes documentată pe termen lung (peste 10 ani), situându-se pe locul 1 global, cu o rată de 98,8%.
 
Care sunt etapele unui implant dentar?
- consultație primară;
- radiografie/tomografie și stabilirea planului de tratament;
- etapa chirurgicală de inserție a implantelor;
- etapa de vindecare (4-12 săptămâni, funcție de sistemul folosit);
- etapa protetică finală în care se realizează coroana/puntea;
- control periodic.

Pentru mine a fost cu totul altceva față de stomatologii anteriori (că nu le place să le zici dentiști). Profesionist, prietenos, lucreaza cu grijă, îți spune ce face, echipamente bune, prețuri decente, ce să mai... L-am recomandat și il voi recomanda în continuare oricui!

Mihai Anghel
implant_dentar
12
Ani experiență
10.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim
Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:98 (46 reviews)

Mareșal Averescu 40 - Sector 1

Alte informații

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018