Mergi la conţinutul principal
Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp? Care sunt cele mai bune aplicații alternative la WhatsApp?
Spre finalul anului 2020 Facebook a început comasarea în aceeași platformă pentru serviciile de mesagerie oferite prin WhatsApp, Facebook Messenger și Instagram, astfel utilizatorii aplicațiilor putând trimite mesaje între cele trei servicii... un lucru bun, teoretic. 
Care este cea mai bună aplicație pentru navigație? Google Maps vs Apple Maps vs Waze Care este cea mai bună aplicație pentru navigație? Google Maps vs Apple Maps vs Waze
La ora aceasta aplicațiile folosite pentru navigație când mergem cu mașina sunt extrem de folosite, aproape permanent în mașina un astfel de soft funcționează fie pe telefon, fie pe sistemul multimedia al mașinii, fie o combinație între telefon și sistemul audio...
Cum faci backup (copie de siguranță) la pozele din telefonul mobil? Cum faci backup (copie de siguranță) la pozele din telefonul mobil?
În general e bine să faci backup (copie de siguranță) la orice, deci și la pozele și filmulețele pe care le faci cu telefonul. E simplu, gratuit și nelimitat, trebuie doar să ai un cont de email Google sau Yahoo. Care sunt soluțiile cele mai bune?
Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts Localizarea unui telefon cu Google Maps și Trusted Contacts
Aflarea locului în care se găsești cineva din familie (părinte, copil, soț, soție) pe baza locației telefonului mobil este foarte simplă la ora aceasta, nu trebuie decât câteva setări făcute, o conexiune de date activă și localizarea GPS activă.

Există două variante: să ți se trimită locația sau să o vezi tu fără să trebuiască să o ceri... simplu nu?
Cum se poate curăța memoria telefonului cu Google Files Go Cum se poate curăța memoria telefonului cu Google Files Go
Cum multe aplicații zic că fac chestii pentru telefon, dar majoritatea nu fac nimic sau sunt pline de malware, Google a decis să lanseze Files Go, care curăță memoria telefonului de fișierele care nu mai sunt necesare sau poate muta fișiere direct între telefoane.
Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator Opțiuni interesante în Google Android Messages - SMS de pe calculator
În ultimii ani aplicațiile de tip messenger au evoluat mult, este cazul și celor de la Google. Android Messages aplicația de SMS pentru Android a evoluat de la o simplă aplicație de mesaje SMS la cu totul altceva, acum poți trimite SMS direct de pe calculator.

Ce poți face cu ultima versiune a aplicației Messages? 
Trucuri pentru curățarea ușoară și rapidă a contului de Gmail și Drive Trucuri pentru curățarea ușoară și rapidă a contului de Gmail și Drive
Contul de Google iți oferă un spațiu standard de 15 GB pentru stocare de emailuri, fișiere în Drive, sau poze în Google Photo, dar cum poți face curățenie folosind câteva trucuri foarte simple.
Cum se pot muta toate conturile Google Authenticator pe alt telefon? Cum se pot muta toate conturile Google Authenticator pe alt telefon?
Codurile de siguranță pentru autentificarea în doi pași generate cu Google Authenticator sunt din ce în ce mai folosite și sunt extrem de importante... pierderea lor poate duce la pierderea accesului la multe conturi importante. 

Cum poți muta conturile pe alt telefon cu sistem Android sau cum poți avea aplicația funcțională pe mai multe telefoane în același timp? Foarte simplu.
7 Aplicații Google utile pentru Android de care poate nu ai auzit 7 Aplicații Google utile pentru Android de care poate nu ai auzit
Există în jur de 100 de aplicații Google pentru Android dintre care multi nu folosesc mai mult de 5-10... dar există câteva aplicații de care poate nu ai auzit și care îți pot fi utile.
Cum reduci traficul de internet mobil folosit de telefon cu Datally? Cum reduci traficul de internet mobil folosit de telefon cu Datally?
Cum poți să reduci traficul de internet mobil folosit inutil de telefon? Prin simpla limitare a accesului la internet a unor aplicații, dar care sunt opțiunile și aplicațiile care fac acest lucru ușor? Cum se folosește Google Datally sau opțiunea Data Saver din Chrome?