Mergi la conţinutul principal

AirFlow

transparent
Curățare colorații (pete) de pe dinți cu AirFlow | zona Ion Mihalache
transparent

Sistemul AirFlow (profijet) folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și particule abrazive (bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor care colorează orice suprafață a dinților dar are și alte efecte utile pentru dinții tăi.

Sistemul este folosit cel mai des după detartrajul cu ultrasunete pentru a îndepărta și ultimele petele din locurile cele mai greu accesibile (interdentare), dar și pentru e elimina în totalitate orice colorație de pe suprafața dentară.

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 poate fi folosit cu succes pentru îndepărtarea oricăror depuneri de pe suprafața dinților pentru ca nu produce nici un fel de atac asupra smalțului dentar, sau gingiilor.

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 poate fi folosit și la nivel sub-gingival pentru igienizarea zonelor de sub lucrările protetice dar și din jurul implanturilor dentare, lucru care nu este posibil prin detartrajul cu ultrasunete, astfel se poate face o igienizare completă indiferent de situația pacientului.

În cazul pacienților la care dinții sunt colorați în urma consumului de cafea și țigări, o ședință de airflow va face minuni... diferența de culoare va fi spectaculoasă, la mulți dintre ei este echivalentă cu un tratament de albire, doar că durează mult mai puțin și nu este deloc periculos pentru dinți și gingii.

Care sunt avantajele sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4:

  • prevenirea bolilor parodontale;
  • înlăturarea petelor și colorațiilor;
  • albire rapidă și vizibilă a suprafețelor dentare;
  • înlăturarea tuturor depunerilor de placă și tartru;
  • prelungește viața implanturilor și lucrărilor dentare.
UPDATE IANUARIE 2021: Dată fiind situația epidemiologică generată de numărul de infecții SARS-CoV-2 / COVID-19, pentru protecția întregii echipe, a familiilor și a ta, toate programările se fac doar după evaluarea fiecărui caz iar prioritatea este stabilită doar pe criterii medicale. Orice programare făcută poate fi amânată sau anulată dacă situația o impune.