Mergi la conţinutul principal

Estetică și cosmetică dentară

transparent
Tratamente de estetică și cosmetică dentară | zona Ion Mihalache
transparent

Ce poți face pentru un ca zâmbetul tău să fie de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?

fațete ceramice sau corone de ceramică pe suport de zirconiu.

Care sunt avantajele coroanelor ceramice pe suport de zirconiu? Îmbină rezistenta sistemelor clasice metalo-ceramice cu estetica sistemelor moderne integral ceramice. Din aceasta cauză coroanele/punțile de ceramică pe suport de zirconiu pot fi folosite și în zona laterală dar sunt indicate mai ales în zona frontală, având o estetică foarte apropiată de a dinților naturali. Corectează defecte de formă și culoare care nu pot fi rezolvate prin obturații, iar făcute pe toată zona frontală refac zâmbetul mult dorit.

Tratamentele de albire dentară sunt de mai multe feluri, cele mai folosite sunt cele care se realizează în cabinet în una sau doua ședințe și cele care se realizează acasă în sisteme tip gutiere pe mai multe zile. Alegerea se face funcție de fiecare situație în parte.

Printr-un tratament de airflow se elimină colorațiile persistente care nu pot fi îndepărtate prin detartra și periaj, sau din zonele interdentare (dintre dinți). Sistemul de bazează pe un un jet foarte fin dar extrem de puternic și nedureros de aer/apa/bicarbonat care "spală sub presiune" suprafețele dinților.

Folosirea sistemului AirFlow Kavo PROPHYflex 4 permite îndepărtarea tuturor depunerilor colorate de pe dinți și a depozitele de placă bacteriană, din zonele greu accesibile periajului manual.

full estetic