Fațete integral ceramice pentru un zâmbet perfect

Fațetele ceramice sunt învelișuri subțiri din porțelan care se aplică doar pe fața vizibilă a dinților, în special la frontalii superiori, refăcându-le fizionomia mult visată.

Fiecare fațetă este unică ca formă, culoare și corectează estetic dinții deteriorați, fie că este vorba carii, fracturi, de diastemă (strungăreață) sau ciobituri, colorații persistente sau permanente, dinți ușor înghesuiți sau abrazați (tociți).
 
Este printre puținele modalități de a obține rapid zâmbetul de vis, fiind un tratament foarte folosit de starurile de la Hollywood sau cele din show-biz.
 
Fațetele ceramice sunt foarte subțiri, dintele este șlefuit foarte puțin, manopera este este considerată minim invazivă. Medicul dentist le pregătește în cabinet, șlefuind 0,5-0,7 mm de pe o față, comparativ cu o coroană, când dintele necesită pierdere de substanță dură de minim 1,5 mm pe toate fețele sale.
 
Avantajele fațetelor ceramice:
 
- Rapiditate: reprezintă tratamentul ideal în cazul dinților cu probleme, pătați, colorații persistente sau deformați; cu ajutorul fațetelor și coroanelor din ceramică sau zirconiu, putem obține o dantură corect aliniată, luminoasă și frumoasă, într-un timp scurt.
- Estetică: cu ajutorul fațetelor din porțelan putem corecta forma dinților, mărimea, culoarea și alinierea: textura și transluciditatea sunt similare cu cea a dinților naturali.
- Minimal invaziv: realizarea fațetelor dentare implică șlefuiri minore ale smalțului dinților, păstrând totodată dintele viu fără sensibilitate ulterioară
- Stabilitate în timp: fațetele dentare din ceramică reprezintă o soluție de reabilitare estetică a zâmbetului cu bune rezultate în timp, fiind net superioară albirii sau refacerii cu materiale compozite.

Alexandru este un doctor stomatolog foarte apropiat de pacient, mi-a placut ca a avut rabdare sa imi explice ce am de facut si sa imi dea variante de a alege si ca nu s-a grabit cu lucrarea. Un dentist modern. Recomand.

punti_coroane
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019