Curățare colorații de pe dinți cu AirFlow

Sistemul AirFlow (profijet) folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și bicarbonat de sodiu care permite eliminarea petelor care colorează orice suprafață a dinților dar are și alte efecte utile pentru dinții tăi.

Sistemul este folosit cel mai des după detartrajul cu ultrasunete pentru a îndepărta și ultimele petele din locurile cele mai greu accesibile (interdentare), dar și pentru e elimina în totalitate orice colorație de pe suprafața dentară.

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 poate fi folosit cu succes pentru îndepărtarea oricăror depuneri de pe suprafața dinților pentru ca nu produce nici un fel de atac asupra smalțului dentar, sau gingiilor.

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 poate fi folosit și la nivel sub-gingival pentru igienizarea zonelor de sub lucrările protetice dar și din jurul implanturilor dentare, lucru care nu este posibil prin detartrajul cu ultrasunete, astfel se poate face o igienizare completă indiferent de situația pacientului.

În cazul pacienților la care dinții sunt colorați în urma consumului de cafea și țigări, o ședință de airflow va face minuni... diferența de culoare va fi spectaculoasă, la mulți dintre ei este echivalentă cu un tratament de albire, doar că durează mult mai puțin și nu este deloc periculos pentru dinți și gingii.

Care sunt efectele sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4:
- prevenirea bolilor parodontale;
- înlăturarea petelor și colorațiilor;
- albire rapidă și vizibilă a suprafețelor dentare;
- înlăturarea tuturor depunerilor de placă și tartru;
- prelungește viața implanturilor și lucrărilor dentare.

Merg exclusiv la domnul doctor Necula de multi ani, l-am recomandat tuturor colegilor mei, care la randul lor au devenit "exclusivi", si continui sa recomand oricui ma intreaba

airflow
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019