Tratamente de estetică și cosmetică dentară - dinți mai albi și frumoși

Ce poți face pentru un zâmbet de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?

Pentru mulți aspectul este foarte important iar prin tratamentele stomatologice de estetică și cosmetică dentară se poate obține zâmbetul perfect, zâmbetul mult visat: tratamente de curățare profesională sau albire dentară, obturații fizionomice, fațete ceramice sau corone de ceramică pe suport de zirconiu.

Care sunt avantajele coroanelor ceramice pe suport de zirconiu? Îmbină rezistenta sistemelor metalo-ceramice cu estetica sistemelor integral ceramice. Din aceasta cauză coroanele/punțile de ceramică pe suport de zirconiu pot fi folosite și în zona laterală dar mai ales în zona frontală, având o estetică foarte apropiată de a dinților naturali.

Tratamentele de albire dentară sunt de mai multe feluri, dar în timp s-a observat că cea mai bună și sigură soluție este folosirea unor geluri de albire de concentrație scăzuta timp de mai multe zile acasă. Pentru acest sistem este nevoie de un sistem de gutiere care să permită distribuirea gelului pe zonele interesate.

Printr-un tratament de airflow se elimină colorațiile persistente care nu pot fi îndepărtate prin detartra și periaj, sau din zonele interdentare (dintre dinți). Sistemul de bazează pe un un jet foarte fin dar puternic de aer/apa/bicarbonat care "spală sub presiune" suprafețele dinților.

Tratamente estetică dentară - prețuri
Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional 150 lei
Periaj profesional 100 lei
Curățare dinți cu sistem Air-Flow 200 lei
Detartraj ultrasunete + periaj profesional + air flow 300 lei
Tratament albire la domiciliu în gutiere 400 lei
Tratament albire în cabinet 500 lei
Fațete ceramice 275 euro

Lista completă de preturi

estetica_dentara
12
Ani experiență
10.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim
Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:63 (28 reviews)

Mareșal Averescu 40 - Sector 1

Alte informații

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2018