Tratamente de estetică și cosmetică dentară - dinți mai albi și frumoși

Ce poți face pentru un zâmbet de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?

Pentru mulți aspectul este foarte important iar prin tratamentele stomatologice de estetică și cosmetică dentară se poate obține zâmbetul perfect, zâmbetul mult visat: tratamente de curățare profesională sau albire dentară, obturații fizionomice, fațete ceramice sau corone de ceramică pe suport de zirconiu.

Avantajele coroanelor ceramice pe suport de zirconiu.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu îmbină rezistenta sistemelor metalo-ceramice cu estetica sistemelor integral ceramice.

Din aceasta cauză coroanele/punțile de ceramică pe suport de zirconiu pot fi folosite și în zona laterală dar mai ales în zona frontală, având o estetică foarte apropiată de a dinților naturali.

Prin sistemul avansat de obținere/prelucrare în laborator, aceste coroane sunt mult mai precis realizate și se adaptează mult mai bine pe dinții șlefuiți în prealabil.

Citeste mai mult

Cum se face albirea dentara?

Tratamentele de albire dentară sunt de mai multe feluri, dar în timp s-a observat că cea mai bună și sigură soluție este folosirea unor geluri de albire de concentrație scăzuta timp de mai multe zile acasă. Pentru acest sistem este nevoie de un sistem de gutiere care să permită distribuirea gelului pe zonele interesate.
Avantajele acestui sistem sunt:
- variația de culoare este lentă și poate fi oprita în momentul atingerii nuanței dorite;
- poate da sensibilitate decât foarte rar;
- poate fi repetată după o perioadă.

Ce sunt incrustațiile ceramice dentare?

Sunt echivalentul obturațiilor/plombelor doar că sunt făcute integral din ceramică și sunt executate în laborator, în cabinet fiind realizat doar procesul de preparare, amprentare și "lipire".

Ce sunt fațetele ceramice dentare?

Sunt acele "piese" protetice realizare integral din ceramica care au ca rol refacerea fetei vestibulare (exterioara, vizibilă) a dinților frontali, se asemănă destul de mult cu principiul "unghiile false".

Avantajul lor este ca de cele mai multe ori nu necesită devitalizarea dintelui pe care se aplică cu ciment adeziv. Sunt limitate în aplicare pe zona canin-canin și nu se pot aplica pe dinții care au plombe mari, pentru aceștia se indica coroanele pe suport de zirconiu.

Ce poate face un tratament cu air-flow?

Prin sistemul airflow se elimină colorațiile persistente care nu pot fi îndepărtate prin detartra și periaj, sau din zonele interdentare (dintre dinți).
Sistemul de bazează pe un un jet foarte fin dar puternic de aer/apa/bicarbonat care "spală sub presiune" suprafețele dinților.

Ce alimente sau băuturi colorează dinții?

Unele alimente favorizează îngălbenirea sau colorarea dinților. Care sunt cele mai frecvente alimente sau obiceiuri care pot produce colorarea dinților? Cafeaua este cea mai des întâlnită, dar nu este singura.

Citeste mai mult

Tratamente estetică dentară - prețuri

Control periodic Gratuit
Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional 150 lei
Periaj profesional 100 lei
Curățare dinți cu sistem Air-Flow 150 lei
Detartraj ultrasunete + periaj profesional + air flow 250 lei
Fluorizare la domiciliu în gutiere 300 lei
Gutieră bruxism 200 lei

Citeste mai mult

Doctor Alexandru Necula
Rating: ★★★★★ (4,9 din 5)
Total votes:63 (28 reviews)
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Bdul. Mareșal Averescu 40

  • Luni-Vineri: 09.30 - 20.00
  • Sâmbăta: 09.30-14.00

Dr. Alexandru Necula

alex_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017