Mergi la conţinutul principal
Fațete integral ceramice Ivoclar IPS e.max | zona Ion Mihalache - Turda Fațete integral ceramice
Fațetele ceramice sunt învelișuri subțiri realizate pe ceramică presată, care se aplică doar pe fața vizibilă a dinților, în special la dinții frontali superiori, refăcându-le fizionomia mult visată.
Tratamente de estetică și cosmetică dentară | zona Ion Mihalache Estetică și cosmetică dentară
Ce poți face pentru un zâmbet de invidiat? Ce face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi?
Coroană ceramică pe suport zirconiu | zona Ion Mihalache - Turda Coroană ceramică pe suport zirconiu
Coroanele de ceramică pe suport zirconiu oferă estetică și rezistență, îndeplinind cele mai înalte cerințe ale pacientului, deoarece poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă și fără suport metalic.

Care sunt avantajele unei coroane ceramice pe suport zirconiu?
Curățare colorații (pete) de pe dinți cu AirFlow | zona Ion Mihalache AirFlow
Sistemul AirFlow (profijet) folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și particule abrazive (bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor care colorează orice suprafață a dinților dar are și alte efecte utile pentru dinții tăi.
Gingivectomie și gingivoplastie (remodelare gingivală) Gingivectomie și gingivoplastie (remodelare gingivală)
Gingivectomia și gingivoplastia sunt manopere chirurgicale de remodelarea gingivală asemănătoare dar au scopuri complet diferite și care se pot face separat sau împreună.
Cum să ai dinții mai albi, mai frumoși și un zâmbet sexy? Cum să ai dinții mai albi, mai frumoși și un zâmbet sexy?
Pentru majoritatea femeilor un zâmbet frumos este foarte important alături de un machiaj reușit și o ținută care să le avantajeze. Dacă la partea cu machiajul și moda nu mă pricep... la partea cu zâmbetul cred că te pot ajuta cu câteva sfaturi și recomandări foarte utile.

1. Transformă-te ușor în maniacă la capitolul igienă dentară!
Avantajele sistemului airflow (profi-jet) Avantajele sistemului airflow (profi-jet)
Care sunt avantajele unei ședințe de curățare a dinților folosind sistemul airflow? Ce este sistemul airflow și cum acționează? Care sunt efectele sistemului airflow? 

Sistemul AirFlow Kovo PROPHYflex 4 folosește un jet cu putere variabilă de apă, aer și diferite tipuri de pulberi (funcție de nevoie) care:
Cum îți albești singură dinții acasă? Cum îți albești singură dinții acasă?
Internetul este plin de variante și sfaturi care să te ajute să îți albești dinții acasă, dar care sunt variantele sigure? Cum poți să-ți albești dinții acasă în siguranță?

Am făcut o listă cu cele mai întâlnite variante de pe internet:
Tratamente de albire dentară | zona Ion Mihalache - Turda Tratamente de albire
În majoritatea cazurilor dinții își modifica culoarea datorita infiltrării smalțului cu diferite substanțe care colorează din alimente precum: cafeaua, nicotina, vinul rosu, ceaiul, ciocolata etc. care dau o tentă gălbuie sau chiar maronie.