Ce poți face pentru un ca zâmbetul tău să fie de invidiat? Ce poate face estetica și cosmetica dentară pentru dinții tăi? 
AirFlow, albire dentară, fațete ceramice sau corone de ceramică pe suport de zirconiu, cam la asta se rezumă estetica dentară...

Fațetele ceramice sunt învelișuri subțiri realizate pe ceramică presată, care se aplică doar pe fața vizibilă a dinților, în special la dinții frontali superiori, refăcându-le fizionomia mult visată (sunt echivalența unghiilor false de acrilice... doar că viața lor este de ani... mulți)

Fiecare fațetă este unică ca formă, culoare și corectează estetic dinții deteriorați, fie că este vorba carii, fracturi, diastemă (strungăreață), ciobituri, colorații persistente sau permanente, muchii abrazate (tocite) și în unele limite se pot corecta și probleme de poziție a dinților.

Coroanele de ceramică pe suport zirconiu oferă o estetică deosebit[ foarte aproape de natural și o rezistență apropiată de a dintelui natural, astfel îndeplinind cele mai înalte cerințe ale pacientului, deoarece poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă fără clasicul suport metalic.

Care sunt avantajele unei coroane ceramice pe suport zirconiu?

Sistemele AirFlow (profijet) folosesc un jet foarte fin dar de mare putere de apă, aer și particule abrazive (bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor sau depunerilor persistente care colorează orice suprafață a dinților sau din zonele greu accesibile (la gingie, interdentar)

Pentru majoritatea femeilor un zâmbet frumos este foarte important alături de un machiaj reușit și o ținută care să le avantajeze. Dacă la partea cu machiajul și moda nu mă pricep... la partea cu zâmbetul cred că te pot ajuta cu câteva sfaturi și recomandări foarte utile.

1. Transformă-te ușor în maniacă la capitolul igienă dentară!

Gingivectomia și gingivoplastia sunt manopere chirurgicale de remodelarea gingivală asemănătoare dar au scopuri complet diferite și se pot face separat sau împreună funcție de situație particulară a fiecărui pacient.

Gingivectomia este o intervenție de mică chirurgie orală prin care se elimină zonele de gingie inflamate, afectate de boli parodontale prin formarea de pungi parodontale sau hiperplazii gingivale care acoperă zone din dinte și împiedică realizarea unor lucrări protetice.

În majoritatea cazurilor dinții își modifică culoarea datorită infiltrării superficiale a porilor de la suprafața smalțului cu diferite substanțe din alimente care colorează,  precum: cafeaua, nicotina, vinul roșu, ceaiul, ciocolata... care dau o tentă gălbuie sau chiar maronie.