Mergi la conţinutul principal
Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet? Care sunt regulile de siguranță și securitate la navigarea pe internet?
Internetul este o adunătură de informații, site-uri utile, știri și pagini false, hackeri ... este o o lume minunată, dar și foarte periculoasă. Care ar fi cele mai importante reguli de securitate pentru o navigare cât mai sigură?

Regulile cele mai importante:
Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite? Care sunt cele mai bune și rapide servere DNS publice gratuite?
Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și te tentează să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi peste 15 posibile soluții, fiecare cu avantajele sale.
Cum se schimbă serverele DNS la un calculator cu Windows sau la un router? Cum se schimbă serverele DNS la un calculator cu Windows sau la un router?
Schimbarea adreselor serverelor DNS implicite oferite pe providerul de internet este o acțiune simplă care durează câteva minute și necesită doar câțiva pași simpli... fie că este vorba de router pentru toată casa sau doar pentru un singur calculator.
Cele mai bune 5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet Cele mai bune 5 servere DNS pentru siguranța și viteză pe internet
Schimbarea serverului DNS folosit poate îmbunătății semnificativ siguranța navigării pe internet în zilele noastre. Dacă te-ai gândit la acest lucru și vrei să renunti la serverele DNS oferite implicit de providerul tău de internet, vei găsi 5 soluții gratuite, fiecare cu avantajele sale.

1. Google Public DNS - adrese IPv4: 8.8.8.8 și 8.8.4.4 sau IPv6 2001:4860:4860::8888 și 2001:4860:4860::8844
Cum schimbi serverele DNS la un telefon mobil? Cum schimbi serverele DNS la un telefon mobil?
Schimbarea serverelor DNS folosite de un telefon mobil este o operațiune simplă care nu necesită multe cunoștințe și nici mult timp. Exista 2 soluții simple și rapide, cea mai ok este 1.1.1.1: Faster & Safer Internet oferită de CloudFlare.
5 motive pentru a schimba severele DNS 5 motive pentru a schimba severele DNS
Cum internetul devine din ce în ce mai rapid și oferă mai multe servici și informații, sistemul din spatele infrastructurii de cabluri, fibre, servere, routere... adică serverele DNS trebuie sa țină pasul cu acesta.