Cum poți trimite mesaje WhatsApp, Facebook Messenger sau SMS de pe un calculator?

04 Septembrie 2018
Articol actualizat acum 1 săptămână
mesaje

Cum poți trimite mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger sau Android Messages (SMS) de pe un calculator? Este foarte simplu, nu ai nevoie decât de un desktop sau laptop cu Windows sau Linux, un browser (ideal Chrome) și de o conexiune de internet activă pe telefon.

Mesaje pe WhatsApp de pe un calculator

Pentru a scrie și primi mesaje direct de pe un calculator folosind WhatsApp trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://web.whatsapp.com .

După accesarea paginii trebuie scanat codul QR generat de pagină folosind opțiunea WhatsApp Web din meniul aplicației din telefon... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.

Mesaje pe Facebook Messenger de pe un calculator

Pentru a scrie și primi mesaje direct de pe un calculator folosind Facebook Messenger trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://www.messenger.com .

După accesarea paginii trebuie făcută logarea cu contul de Facebook... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.

Mesaje SMS de pe un calculator

Pentru a scrie și primi mesaje SMS direct de pe un calculator folosind Android Messages, trebuie instalată aplicația de mesagerie SMS de la Google (care mai nou este aplicația implicită a telefoanelor cu Android) și trebuie accesata interfața web pentru desktop a acestei aplicații care este disponibilă la adresa https://messages.android.com .

După accesarea paginii trebuie scanat codul QR generat de pagină folosind opțiunea Messages for Web din meniul aplicației din telefon... și gata. Dacă activezi și opțiunea de a primi notificări din browser, vei vedea o fereastră pop up și vei auzi un bing de fiecare dată când vei primi un mesaj nou.