Chirurgie parodontală - stopare evoluție parodontoză

Operațiile de chirurgie parodontală în câmp închis sau cu lambou, acoperă toate intervențiile care au loc la nivelul gingiilor afectate de inflamații cronice:

Chiuretajul gingival și sub-gingival (în câmp închis) prin care se realizează curățarea/eliminarea completă a țesuturilor care au fost afectate ireversibil, pentru a încerca stoparea avansării bolii de la stadiul respectiv. În general prin aceasta procedură se realizează îndepărtarea profundă a depozitelor de tartru dar și a țesuturilor moi afectate, iar în ajutor se poate folosi Pesisolv.

Operația cu lambou (chiuretaj în câmp deschis) este soluția cea mai radicală, fiind indicată când pungile au o adâncime medie spre mare (peste 5 mm); această procedură constă în îndepărtarea tuturor țesuturile afectate și permite o bună reatașare a mucoasei. Majoritatea pacienților care au fost diagnosticați cu parodontită moderată până la severă trebuie să urmeze această procedură.

Operația constă în secționarea țesutului gingival, separarea de dinte, curățarea amănunțită și în profunzime folosind ultrasunetele, dar mai ales instrumente manuale, pentru a îndepărta tartrul, placa și țesuturile moi afectate ireversibil, din pungi.

Ulterior pentru o vindecare predictibilă și stoparea evoluției procesului distructiv se folosesc substanțe regenerative speciale care au ca rol "lipirea" gingiei de rădăcina dentară și stimularea regenerării structurilor parodontale (Emdogain).

Alex este un medic stomatolog dedicat si extrem de priceput. Este medicul meu de aproximativ 2 ani, timp in care am facut diverse proceduri, de la detartraj, tratamente carii pana la extractii si implanturi dentare. Indiferent de durata si dificultatea procedurii, a lucrat cu rabdare ia atentie iar disconfortul a fost minim. Lucrarile facute de el s-au mentinut bine, nu a fost nevoie sa fie refacute si nu au existat consecinte neplacute. Mai mult, chiar cand am urmat alte tratamente medicale, Alex a stiut sa adapteze medicatie si planificarea lucrarilor astfel incat sa nu interfereze. Din punct de vedere "administrativ", este flexibil la stabilirea programarilor ceea ce m-a ajutat foarte mult cu jobul mai ales in perioadele cand trebuia sa stabilim sedinte recurente.

chirurgie_parodontala
13
Ani experiență
12.000
Manopere
99%
Succes
Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Stomatolog Alexandru Necula

Alte informații

alexandru_necula_stomatolog
stomatologie_rate_card_avantaj_optimo_card

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019