Cum se face o rețea wireless acasă

La ora actuală internetul este ceva de care ai nevoie aproape tot timpul, deci ideea de a avea o rețea proprie acasă la care să te poți conecta cu toate dispozitivele în același timp este o necesitate. Sunt mai multe variante de rețea, functie de ce ai nevoie.

De ce ai nevoie? În primul rând de o conexiune la internet... de aici încolo începe rețeaua proprie.
calculatoare

Cum se mufează un cablu de rețea pentru acasă

Dacă vrei sa-ți tragi propriile cabluri de rețea și nu vrei să folosești "patch cord" gata mufate, sau ai nevoie de cabluri mai lungi sau mai scurte, e nevoie de ceva îndemânare și câteva scule. De ce ai nevoie?

Ce model de router wireless să cumperi?

Exista 2 tipuri de routere de internet: routere "simple" și routere wireless, ambele variante având variante pentru viteze de până în 100 Mbps sau peste de tipul Gigabite. Cele mai utilizate Routere pentru acasă la ora asta sunt routerele wireless

Cum se setează un router wireless?

Setarea unui router wireless nu este ceva dificil de realizat, trebuie doar să urmezi niște pași și niște reguli de bază, pentru setări de finețe e alta discuție... dar nu sunt necesare.

citeste mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017