Mergi la conţinutul principal

Sistemul AirFlow folosește un jet de putere variabilă cu apă, aer și particule abrazive (carbonat de calciu...) care permite eliminarea petelor depuse pe orice suprafață (dinți, obturații, coroane, fațete)... ști jetul de la spălătoriile auto?

Sistemul AirFlow PROPHYflex 4 produs de Kavo, poate fi folosit peste tot atât pe suprafețele dinților și a oricărui tip de lucrare existentă, dar și la nivel sub-gingival pentru igienizarea zonelor de sub lucrări, în jurul implanturilor dentare, lucru care nu este posibil prin detartrajul cu ultrasunete. În acest fel se poate face o igienizare completă indiferent de situația pacientului și cel mai important fără durere.

În cazul pacienților la care dinții sunt colorați în urma consumului de cafea și țigări, o ședință de airflow va face minuni... diferența de culoare va fi spectaculoasă, iar la mulți pacienți este echivalentă cu efectul unui tratament de albire, doar că durează mult mai puțin și nu este deloc periculos pentru dinți și gingii.

Care sunt etapele și costurile ședinței de AirFlow?

  • 100% din situații se rezolvă într-o singură ședință de 30-45 minute (împreună cu detartraj maxim 60 )
  • costul este de 200 lei (verifică lista de prețuri)
  • singura recomandare (pentru femei) evitați să aveți un machiaj puternic pentru că sunt șanse mari să plecați cu el ruinat... sorry 

Consultație online

Completează formularul pentru consultație online
Formular consultație online

Programează-te la cabinet

Vrei să-ți faci o programare? nimic mai simplu.
Programare