Mergi la conţinutul principal

Dinții își modifica culoarea datorită infiltrării smalțului cu diferite substanțe din alimente precum: cafeaua, nicotina, vinul rosu, ceaiul negru sau verde, ciocolata... toate dau o tentă gălbuie sau chiar maronie în unele zone.

Cu ce se face albirea dinților? Există doua modalități de albire e dinților: acasă și în cabinetul stomatologic. Ambele sisteme utilizează paste sub forma de gel, fiind diferite doar concentrația substanței active și modalitatea de aplicare pe dinți (în mulaje/gutiere sau cu pensula).

Albirea realizată în cabinet folosește substanțe care sunt activate de lumina de la lămpi similare celor cu care se realizează obturațiile (plombele). Astfel scade semnificativ timpul dar pot apare dinți sensibili. Substanțele de albire care se folosesc acasă în timpul nopții (în gutiere) au concentrație scăzută, deci viteza cu care se obține albirea este de câteva zile...

O soluție care nu este deloc periculoasă pentru dinți este AirFlow-ul, și care are un efect estetic care este foarte apreciat de multe paciente.

Care sunt etapele și costurile albirii dentare?

  • albirea în cabinet se face într-o ședință de maxim 60)
  • pentru albirea acasă este nevoie de o ședință scurtă în care se iau niște amprente, iar în a doua ședință se primesc gutierele de silicon și kitul necesar
  • costul este de 600 lei (verifică lista de prețuri)

Consultație online

Completează formularul pentru consultație online
Formular consultație online

Programează-te la cabinet

Vrei să-ți faci o programare? nimic mai simplu.
Programare