Acest articol este un review personal, pe care îl voi actualiza în timp... deci avem sub fund o Dacia Duster 2 (2019) nivel de echipare Prestige, cu motor 1.3 TCE 150 GPF, 2WD (altfel zis motorul turbo benzină de 1300cm2, 150 cai putere, tracțiune față), anvelope all season Goodyear Efficient Grip SUV ... culoarea nu contează... achiziționată de la Serus. Nu am făcut drive-test înainte de achiziție, nu am condus sau mers înainte cu un alt Duster.

Ce înseamnă garanție în stomatologie? La ce se poate aplica așa-zisă garanție la lucrările sau manoperele stomatologice? E normal să existe și cât?

Pentru cei care caută ca la lucrările sau manopere stomatologice să li se ofere o garanție... în caz că... Nu cred că în medicină se oferă undeva garanția rezultatelor, iar stomatologia ține de medicină... dar cu toate astea există câteva lucruri la care se poate oferi o garanție și astea nu sunt manopere, sunt anumite produse care se folosesc așa cum sunt unele lucrări protetice sau componente ale implanturilor dentare.

Am ajuns la concluzia că eu sunt bătrân dar tinerii ăștia, chiar și cei din IT, nu știu ce e acela dial-up sau ISDN... sau care era viteza pe vremurile tinereții mele, adică prin facultate, adică prin anii 2000 și puțin, adică nu de mult... ei cred că totul a fost așa cum este acum.

Așa că bătrân dar încă nu suficient de ramolit cât să uit așa ceva am decis că ar fi bine să le aduc aminte nemulțumiților de viteza de internet de care dispun acum cum a evoluat treaba în ultimii aproape 20 de ani...

Când a fost cazul să cumpăr un sistem de monitorizare video pentru pitic, am tot căutat, am citit review-uri, nu la noi ci pe site-uri serioase din afară și am găsit un sistem de monitorizare bebeluș cel mai pun cu putință.

Owlet Monitor Duo... este cel mai bun performant și interesant sistem de monitorizare a unui bebeluș disponibil pe piață. Ce înseamnă Duo? cameră video și "șosetă" pentru puls  și oximetru.

Camera este mică, simpatică, are un suport magnetic care permite orientarea ușoară:

Așa cum muncitorii riscă să se accidenteze dacă lucrează în aceiași poziție toată ziua și tu poți avea probleme dacă dormi în aceiași poziție toată noaptea... deci să vedem ce zic studiile despre această problemă.

De exemplu se consideră că dacă dormi toată noaptea pe partea dreaptă vor putea să apără dureri la nivelul umărului drept, iar dacă dormi toată noaptea pe spate te poți trezi cu dureri de spate...

După atâția ani de stomatologie, eram obișnuit sa nu mai reacționez la întrebarea ... de ce e atât de scump?... dar cineva a reușit să mă enerveze atât de tare încât nu pot să uit... cum poți să zici: "da e foarte ok coroana, a venit bine, arată bine, e super ok, dar e puțin cam scump, e peste prețul mediu de pe piață"... mai ales că știai prețul de la începutul tratamentului? Ce înseamnă preț mediu pe piață? Până și la piață din cartier, aia de legume și fructe ce arată mai bine e mai scump...

De ce sunt scumpe tratamentele stomatologice? 

Sexul oral este o practică comună în rândul adulților dar mai ales al tinerilor, chiar dacă multi nu recunosc acest lucru sau chiar zic că ei nu ar face așa ceva... Din păcate, sexul oral este una dintre cele mai frecvente căi de transmitere a bolilor cu transmitere sexuală pentru ambele sexe.

Este foarte posibil să contactezi o infecție cu transmitere sexuală chiar dacă faci sex oral unei persoane infectate chiar și doar ca preludiu, nu contează cât... odată ce există contact există risc... Poți lua o boală și dacă ți se face sex oral de către o persoană infectată...