Blog Alex Necula | Doctoru' de dinți... deci puțin dus cu capu...

În școala generală am fost mai mulți ani olimpic la matematică și parcă și puțin pe la fizică, dar cumva, nici nu vreau să-mi aduc aminte cum, în liceu, s-a hotărât că o să fiu doctor și uite asa am ajuns un doctor... de dinți.

blog
blog

De ce sunt tratamentele stomatologice scumpe?

După atâția ani de stomatologie, eram obișnuit sa nu mai reacționez la întrebarea ... de ce e atât de scump?... dar cineva a reușit să mă enerveze atât de tare încât nu pot să uit... cum poți să zici: da e foarte ok coroana, a venit bine, arată bine, dar e puțin cam scump, e peste prețul mediu de pe piață...?

blog

Dinții și sexul oral... util sau doar plăcut?

Studiile arată faptul că sexul oral (sperma) are efecte benefice asupra dinților (nu aș putea să zic cine a făcut aceste studii...). Există păreri împărțite cum că sexul oral este benefic pentru dinți... dar sperma chiar albește dinții? sau e doar un mit? E sexul oral periculos?

blog

Aplicație de telefon IPhone sau Android pentru văzut prin haine

Multă lume caută o aplicație pentru telefoanele cu Android sau IPhone cu care să vadă prin haine... Nu știu dacă sunt copii, băieți, bărbați, fete, femei, pensionari...

blog

De la ce te dor dinții? ce poți face ca să nu te mai doară?

De ce te dor dinții? ce poți face ca să nu te mai doară?... două întrebări pe care mulți le au pe limbă des și la care caută răspuns... și bineînțeles că nu întreabă unde trebuie, că doar nu o să-l sune pe dentist...

blog

Cum poți avea dinții albi prin metode naturale... mit sau realitate?

Internetul este plin de metode, sfaturi, recomandări, tratamente naturiste pentru albirea dinților... lămâie, oțet, bicarbonat, cocos, căpșuni, sare, argilă....

blog

Cum poți să scapi repede de durerea de dinți?

Cum pot să scap repede de durerea de dinți? Este o întrebare pe care mulți o au dar la care nu multi știu răspunsul corect... există multe variante în popor, dar care este cea corectă și cu efect?

blog

Ce trebuie să știe să facă o asistentă de cabinet în stomatologie?

Ești una dintre multe persoane care vor să angajeze ca asistentă într-un cabinet stomatologic și care nu are experiență, dar care caută pe internet să găsească ce ar trebui să știe să facă?

ikea_jysk

Mobilă de la IKEA sau de JYSK? Care e alegerea cea mai bună?

Ești una dintre multe persoane care vor să angajeze ca asistentă într-un cabinet stomatologic și care nu are experiență, dar care caută pe internet să găsească ce ar trebui să știe să facă?

blog

Cum poți să slăbești ușor? metode simple și la îndemâna oricui

Deci dacă chiar vrei să slăbești... de ce te duci cu mașina la sală și te chinui să o parchezi cât mai aproape de sală? de ce te duci cu mașina în parc ca să alergi? de ce te chinui să te duci cu mașina sau autobuzul la cumpărături când faci 10-15 minute pe jos?

blog

Mori acum? dacă nu, atunci poți să mai stai câteva zile

Sistemul medical romanesc de stat: sâmbăta la prânz, cazi cu bicicleta, urat, mana și umărul dor îngrozitor... camera de gardă de la urgență face o radiografie și zice că pare fractură (radiografia nu e prea grozavă), pun un bandaj și să mai vi luni....

blog

Țăranii și meltenii au umplut și muntele... SEDENTARISTII

După ce au ocupat orașele, marea, mall-urile, terasele, magazinele... țăranii și meltenii au ajuns și în vârf de munte... chiar în vârf... la peste 2200 metri la Babele și Sfinx.

blog

Cum să îți "cucerești" stomatologul

Vrei să atragi atenția și privirea medicului tău stomatolog? Vrei să ai mai mult decât o relație profesională cu el? E "frumușel" și te atrage dar nu ști cum să faci? Nu e greu, e tot bărbat până la urmă... Uite câteva sfaturi care poate iți vor fi utile.

blog

Respectă și vei fi respectat - șoferi vs bicicliști vs pietoni

Există un război între șoferi și bicicliști, șoferi și pietoni, bicicliști și pietoni. Toată lumea se luptă cu toată lumea dar oare de ce? nu e suficient loc pentru toți?

Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Alex Necula

alex_necula_stomatolog

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2019