Acest articol este un review personal, pe care îl voi actuliza în timp... ceci avem sub fund o Dacia Duster 2 (2019) nivel de echipare Prestige, cu motor 1.3 TCE 150 GPF, 2WD (altfel zis motorul turbo benzină de 1300cm2, 150 cai putere, tracțiune față), anvelope all season Goodyear EfficientGrip SUV ... culoarea nu contează... achiziționată de la Serus. Nu am făcut drive-test înainte de achiziție, nu am condus sau mers înainte cu un alt Duster.

Apartament 3 camere semidecomandat, situat la strada, etajul 5/10, bloc construit în 1974/1975, cu suprafață utilă de 66.63mp.

Detalii dimensiuni spații:

  • hol intrare 2.10x1.50m
  • cămară 1.80x0.80m
  • bucătărie 2.10x2.85m
  • sufragerie 4.48x3.98m
  • balcon (acces din sufragerie, se pot uni foarte ușor) 4.41x1.17m
  • hol 4.35x1.20m
  • baie 2.65x1.45m
  • dormitor 3.92x2.75m
  • dormitor 3.95x2.98m

Avantaje apartament:

Am ajuns la concluzia că eu sunt bătrân dar tinerii ăștia, chiar și cei din IT, nu știu ce e acela dial-up sau ISDN... sau care era viteza pe vremurile tinereții mele, adică prin facultate, adică prin anii 2000 și puțin, adică nu de mult... ei cred că totul a fost așa cum este acum.

Așa că bătrân dar încă nu suficient de ramolit cât să uit așa ceva am decis că ar fi bine să le aduc aminte nemulțumiților de viteza de internet de care dispun acum cum a evoluat treaba în ultimii aproape 20 de ani...

Când a fost cazul să cumpăr un sistem de monitorizare video pentru pitic, am tot căutat, am citit review-uri, nu la noi ci pe site-uri serioase din afară și am găsit un sistem de monitorizare bebeluș cel mai pun cu putință.

Owlet Monitor Duo... este cel mai bun performant și interesant sistem de monitorizare a unui bebeluș disponibil pe piață. Ce înseamnă Duo? cameră video și "șosetă" pentru puls  și oximetru.

Camera este mică, simpatică, are un suport magnetic care permite orientarea ușoară:

Ești una dintre multe persoane care vor să angajeze ca asistentă într-un cabinet stomatologic și care nu are experiență, dar care caută pe internet să găsească ce ar trebui să știe să facă? M-am gândit că ar fi o idee bună să vin puțin în ajutor cu câteva chestii generale dar care sunt valabile în majoritatea cabinetelor și clinicilor stomatologice.

Eu unul consider că experiența nu este obligatorie, atâta timp cât există dorința de a învață se poate învață foarte repede tot ce e de făcut.

Ce trebuie să ști în mare despre jobul de asistentă stomatologie?

În ultimile zile am văzut mulți oameni cu măști, mănuși... dar care fac niște greșeli care anulează complet protecția acestora... cred că după 15 ani de experiență ca stomatolog timp în care am avut de-a face cu tot felul de pacienți cu tot felul de afecțiuni (hepatită B/C, HIV) pot să explic foarte clar cum se folosesc corect mănușile, măștile, ochelarii... în cazul protecției în cazul unei epidemii (Covid-19).

După atâția ani de stomatologie, eram obișnuit sa nu mai reacționez la întrebarea ... de ce e atât de scump?... dar cineva a reușit să mă enerveze atât de tare încât nu pot să uit... cum poți să zici: "da e foarte ok coroana, a venit bine, arată bine, e super ok, dar e puțin cam scump, e peste prețul mediu de pe piață"... mai ales că știai prețul de la începutul tratamentului? Ce înseamnă aia preț mediu? Până și la piață ce arată mai bine e mai scump...

De ce sunt scumpe tratamentele stomatologice?