Respectă și vei fi respectat - soferi vs biciclisti vs pietoni

Există un război între șoferi și bicicliști, șoferi și pietoni, bicicliști și pietoni. Toată lumea se luptă cu toată lumea dar oare de ce? nu e suficient loc pentru toți?

- șoferi vs pietoni pe strada: șoferii nu dau prioritate pietonilor pe trecere, pietonii traversează pe unde le trece lor prin cap; aici în general mașina câștigă detașat lupta în orice condiții. 1 punct șoferi
blog

Mersul pe bicicletă, între hobby, nebunie și obsesie

Ne place să mergem cu bicicleta, dar care este limita dintre hobby, nebunie și obsesie? Până unde e hobby? De unde începe nebunia? Când devine o obsesie? E bicicleta o modă, un ajutor, un mod de a petrece timp în natura, ce e de fapt?

Mori acum? dacă nu, atunci poti să mai stai câteva zile

Sistemul medical romanesc de stat: sâmbăta la prânz, cazi cu bicicleta, urat, mana și umărul dor îngrozitor... camera de gardă de la urgență face o radiografie și zice ca pare fractură (radiografia nu e prea grozavă), pun un bandaj și să mai vi luni....

Ce trebuie să știe să facă o asistentă de stomatologie?

Ești una dintre multe persoane care vor să angajeze ca asistentă într-un cabinet stomatologic și care nu are experiență, dar care caută pe internet să găsească ce ar trebui să știe să facă? M-am gândit că ar fi o idee bună să vin puțin în ajutor cu câteva chestii generale dar care sunt valabile în majoritatea cabinetelor și clinicilor stomatologice.

citeste mai mult

Albirea dinților prin metode naturiste... mit sau realitate?

Internetul este plin de metode, sfaturi, recomandări, tratamente naturiste pentru albirea dinților... lămâie, oțet, bicarbonat, cocos, căpșuni, sare, argilă.... nu zic că unele nu pot avea efect și nu sunt periculoase pentru dinți, dar majoritatea sunt niște idioțenii majore care pot fi periculoase pentru dinți, gingii, mucoase.

citeste mai mult

Dinții și sexul oral... util sau doar plăcut?

Studiile arată faptul că sexul oral (sperma) are efecte benefice asupra dinților (nu aș putea să zic cine a făcut aceste studii...).

citeste mai mult

Cum să îți "cucerești" stomatologul

Vrei să atragi atenția și privirea medicului tău stomatolog? Vrei să ai mai mult decât o relație profesională cu el? E "frumușel" și te atrage dar nu ști cum să faci? Nu e greu, e tot bărbat până la urmă... Uite câteva sfaturi care poate iți vor fi utile.

citeste mai mult


Ne naștem cu doua rânduri de dinți, pe următoarele trebuie să le plătim

Medic dentist

Alex Necula

alex_necula_stomatolog
web_design
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui site sunt proprietatea Alexandru Necula. Conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat sau copiat fără acordul prealabil scris al proprietarului. @ 2017