Suntem în anul 2022, cartierul Drumul Taberei - București, undeva la aproape 2 ani de la alegerile locale în care au câștigat ăia buni, care i-au bătut pe comuniști si securiști... ce puii mei mai face marmota? mai știe cineva ceva de ea?

Sub organizarea exemplară a marelui primar "independent" USR, un băiat care s-a făcut remarcat în tinerețe, din ce am auzit, prin Vamă cu porecla de "Dănuț matematicianu' "... perfecționăm metoda spălatului fără apa caldă, mai ieftină, că folosim doar apa rece și aia puțină, pentru că folosim... doar o chiuvetă!!

Care e metoda mea?

Când a fost cazul să cumpăr un sistem de monitorizare video pentru pitic, am tot căutat, am citit review-uri, nu la noi ci pe site-uri serioase din afară și am găsit un sistem de monitorizare bebeluș cel mai pun cu putință.

Owlet Monitor Duo... este cel mai bun performant și interesant sistem de monitorizare a unui bebeluș disponibil pe piață. Ce înseamnă Duo? cameră video și "șosetă" pentru puls  și oximetru.

Camera este mică, simpatică, are un suport magnetic care permite orientarea ușoară:

În ultimele zile am văzut mulți oameni cu măști, mănuși... dar care fac niște greșeli care anulează complet protecția acestora... cred că după 15 ani de experiență ca stomatolog timp în care am avut de-a face cu tot felul de pacienți cu tot felul de afecțiuni (hepatită B/C, HIV) pot să explic foarte clar cum se folosesc corect mănușile, măștile, ochelarii... în cazul protecției în cazul unei epidemii (Covid-19).

Am avut telefon mobil din anul 1 de facultate, dacă țin eu bine minte... am fost doar abonat Dialog ulterior Orange la telefonie mobilă... eu, părinții, prietena/soția... am avut abonamente de voce/date dar și abonamente dedicate de date/internet... până în noiembrie 2019, adică 19 ani și 8 luni...

Dar de ce am renunțat după atâția ani, la poate cea mai bună rețea de telefonie mobilă din România? ce mi-a plăcut dar mai ales ce nu mi-a plăcut, sau ce anume m-a făcut să iau o decizie atât de radicală?

Ce mi-a plăcut de am stat atâția ani ca abonat Orange?

Am ajuns la concluzia că eu sunt bătrân dar tinerii ăștia, chiar și cei din IT, nu știu ce e acela dial-up sau ISDN... sau care era viteza pe vremurile tinereții mele, adică prin facultate, adică prin anii 2000 și puțin, adică nu de mult... ei cred că totul a fost așa cum este acum.

Așa că bătrân dar încă nu suficient de ramolit cât să uit așa ceva am decis că ar fi bine să le aduc aminte nemulțumiților de viteza de internet de care dispun acum cum a evoluat treaba în ultimii aproape 20 de ani...

Așa cum muncitorii riscă să se accidenteze dacă lucrează în aceiași poziție toată ziua și tu poți avea probleme dacă dormi în aceiași poziție toată noaptea... deci să vedem ce zic studiile despre această problemă.

De exemplu se consideră că dacă dormi toată noaptea pe partea dreaptă vor putea să apără dureri la nivelul umărului drept, iar dacă dormi toată noaptea pe spate te poți trezi cu dureri de spate...